PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 692498" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)</strong></p><p></p><p></p><p>yok benimki sadece geliş.yani toplamda 32 km.ama dediğim gibi ağırlıklı rampa ve neredeyse sürekli gaz devri 2300-2500 lerde.gelirken ortalama 12 litre yakmış ama gidiştede 4 litre anca yakar.yani şöyle diyim.16 litre 65 km yapıyorum. oda 65 tl yapar.yani km de 1 tl oluyor en kolayı.motorun açılmamış ve daha hiç sibop ayarı yapılmamış olduğundan , vede gazın açık olduğunu düşünürsek çok fazla deyil.ama açıkca söylemem gerekirse azda deyil.ha bu 50 tl yi ben istesem 2000 deviri geçmeden 40 tl ye düşürürüm.sonra birde sibop ayarı ve 500 saat sonrasını düşünecek olursak , 40 tl civarı kalır sanıyorum.yani yine kabaca bir hesapla 65 km de 65 tl olmazda 55 tl olur. bu seferde km de 800 kuruş yakar.böyle olursa yakıtı bence ideal.günümüzde 4x4 mıtsubishi magnumlar 500 kuruş yakıyor.oda 300-500 kiloyla 800 kuruşa kadar düşerse bana kafi.ama gönül ister 500 kuruş yaksın...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 692498, member: 21790"] [b]Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)[/b] yok benimki sadece geliş.yani toplamda 32 km.ama dediğim gibi ağırlıklı rampa ve neredeyse sürekli gaz devri 2300-2500 lerde.gelirken ortalama 12 litre yakmış ama gidiştede 4 litre anca yakar.yani şöyle diyim.16 litre 65 km yapıyorum. oda 65 tl yapar.yani km de 1 tl oluyor en kolayı.motorun açılmamış ve daha hiç sibop ayarı yapılmamış olduğundan , vede gazın açık olduğunu düşünürsek çok fazla deyil.ama açıkca söylemem gerekirse azda deyil.ha bu 50 tl yi ben istesem 2000 deviri geçmeden 40 tl ye düşürürüm.sonra birde sibop ayarı ve 500 saat sonrasını düşünecek olursak , 40 tl civarı kalır sanıyorum.yani yine kabaca bir hesapla 65 km de 65 tl olmazda 55 tl olur. bu seferde km de 800 kuruş yakar.böyle olursa yakıtı bence ideal.günümüzde 4x4 mıtsubishi magnumlar 500 kuruş yakıyor.oda 300-500 kiloyla 800 kuruşa kadar düşerse bana kafi.ama gönül ister 500 kuruş yaksın... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt