PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 702413" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)</strong></p><p></p><p>arkaaşlar daha önceleri de sıkca özel mesaj yolu ile olsun açtığım konuların altına olsun 5050 e nin yakıtını soranlar oldu.tabi ölçüm yapamadığım için net bir cvp verememiştim.yakın zamanda şöyle bir ölçümüm oldu sizlerle paylaşmak istiyorum.depoyu tam fulledim.bildiğim kadarı ile depo 68 litre.sonra saati telefonuma kaydettim.traktörüm 69 saatteydi.sonra depom 101 saatte (çeyreği düştü) sona yaklaştı.yani tamamen bitmedi.tahminimce içinde bir 12-13 litre daha rahat vardır.yani kabaca bir hesapla 55 litre ile 32 saat yaptım.tabi burda 32 saati ne şartlarda yaptım oda çok önemli.32 saatin 10 saati yolda geçti ,yolda ama sadece 2 saatinde 5 ton civarı yükle.diyer 8 saati 2 ton 1 ton civarı yüklüydü.kaldı 22 saat.22 saatinde en az 8 saati 800 devirde kuyruk mili ile durduğu yerde ilaçlama yaptı.kaldı 14 saat.14 saatte de bahçemden taş atladım.onda da traktör ortaalama 1500 devirde sürekli 4x4 te ve a-3 ile veya en fazla b -2 ile çalıştı.yani tekrar toparlayacak olursam 55 litre civarı mazotla 32 saatte yukarıda saydığım işleri yaptım.şuan traktörüm henüz 108 saatte.babamın da eski bir fiat 540 cı olduğunu düşünerek onunda fikirlerini almak istedim.yaptığım tüm işlerde hemen hemen babam yanındaydı.babam eski traktörümüz 540 bu işleri yapana kadar mazotu tamamen bitmiş olurdu dedi.deposuda 55 litrelik bildiğim kadarı ile.yani son olarak şunu diyebilirim ki.5050 nin yakıtı çok çok az olmasa da en azından şunu anladım ki çok deyil..tabi sizlerin değerli yorumları da benim için çok önemli.fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.....saygılar.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 702413, member: 21790"] [b]Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)[/b] arkaaşlar daha önceleri de sıkca özel mesaj yolu ile olsun açtığım konuların altına olsun 5050 e nin yakıtını soranlar oldu.tabi ölçüm yapamadığım için net bir cvp verememiştim.yakın zamanda şöyle bir ölçümüm oldu sizlerle paylaşmak istiyorum.depoyu tam fulledim.bildiğim kadarı ile depo 68 litre.sonra saati telefonuma kaydettim.traktörüm 69 saatteydi.sonra depom 101 saatte (çeyreği düştü) sona yaklaştı.yani tamamen bitmedi.tahminimce içinde bir 12-13 litre daha rahat vardır.yani kabaca bir hesapla 55 litre ile 32 saat yaptım.tabi burda 32 saati ne şartlarda yaptım oda çok önemli.32 saatin 10 saati yolda geçti ,yolda ama sadece 2 saatinde 5 ton civarı yükle.diyer 8 saati 2 ton 1 ton civarı yüklüydü.kaldı 22 saat.22 saatinde en az 8 saati 800 devirde kuyruk mili ile durduğu yerde ilaçlama yaptı.kaldı 14 saat.14 saatte de bahçemden taş atladım.onda da traktör ortaalama 1500 devirde sürekli 4x4 te ve a-3 ile veya en fazla b -2 ile çalıştı.yani tekrar toparlayacak olursam 55 litre civarı mazotla 32 saatte yukarıda saydığım işleri yaptım.şuan traktörüm henüz 108 saatte.babamın da eski bir fiat 540 cı olduğunu düşünerek onunda fikirlerini almak istedim.yaptığım tüm işlerde hemen hemen babam yanındaydı.babam eski traktörümüz 540 bu işleri yapana kadar mazotu tamamen bitmiş olurdu dedi.deposuda 55 litrelik bildiğim kadarı ile.yani son olarak şunu diyebilirim ki.5050 nin yakıtı çok çok az olmasa da en azından şunu anladım ki çok deyil..tabi sizlerin değerli yorumları da benim için çok önemli.fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.....saygılar..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt