PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 720661" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)</strong></p><p></p><p>şuan traktörüm 168 saatte.sizlerden uzak kaldığım süre içinde bir pompa deyişimi yaptırdım.aynı model aynı gün alınan amcamın oğlunun 5050 4x4 ü ile aralarında çekiş farkı vardı.servisimize konuyu dile getirdim aradan iki gün geçmesine rağmen baktım ki yeni pompa ile çıkıp gelmişler.neyse pompa deyişimini yaptılar.yaptılar ama gel gelelim benim eski pompam ile arada çok muazzam şekilde çekişte düşüklük oldu.sonra yine aradım bu seferde eski pompamı geri taktılar ve hafif bir avans ayarı ile şimdi eski pompam ile traktörüm ilk halinden daha iyi oldu.aslında ilk deyişiminde olmaması gerekiyordu.pompanın deyişimine gerek yok çekiş çok iyi diyecektim ki servis gelmiş deyiştirmiş benim sonra haberim oldu.buradan şunu söylemek isterim ki böyle servis dostlar başına.2 kere pompa söküp taktılar.para yok pul yok.tek telefonla ertesi gün veya 2 gün sonra hop kapıdalar.bu arada yan köye birisi tavuk çiftliği kuruyor.çiftlik sahibide 5050 4x4 almış.adanalı bir şöfor kullanıyor.birde denizlili bir soför kullanıyor.gece gündüz durmadan 3 tonluk tankerle bizim köyden su çekiyor. çift şoförlar.bizim köyden suyu götürdükleri yer 7 km.ama gidişte traktör dolu iken nerdeyse hep rampa çıkıyor.bugün su doldururken traktörü kullanan şöforun yanına gittim biraz sohpet ettim.nasıl memnunmusunuz 5050 den dedim.adam daha önce new hollandın 50 liğini ve massey kullandığı söyledi.bu onların yanında canavar gibi bişey diyor.yakıtı ideal çekiş çok iyi diyor.3 tonluk tankerle dere tepe c 3 te gidiyorum diyor.tabi aynı marka ve model traktör sahibi olunca duyduklarım hoşuma gitti.özellikle servisten memnun olup olmadıklarıda sordum.çok mennunuz dediler.anladımki servis sadece bana karşı deyil herkese karşı aynı.vel hasıl durum bu.inşallah bir kaç gün sonra yüklü yol videolarını eklerim.olumlu veya olumsuz bir gelişme olursada dile getiririm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 720661, member: 21790"] [b]Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)[/b] şuan traktörüm 168 saatte.sizlerden uzak kaldığım süre içinde bir pompa deyişimi yaptırdım.aynı model aynı gün alınan amcamın oğlunun 5050 4x4 ü ile aralarında çekiş farkı vardı.servisimize konuyu dile getirdim aradan iki gün geçmesine rağmen baktım ki yeni pompa ile çıkıp gelmişler.neyse pompa deyişimini yaptılar.yaptılar ama gel gelelim benim eski pompam ile arada çok muazzam şekilde çekişte düşüklük oldu.sonra yine aradım bu seferde eski pompamı geri taktılar ve hafif bir avans ayarı ile şimdi eski pompam ile traktörüm ilk halinden daha iyi oldu.aslında ilk deyişiminde olmaması gerekiyordu.pompanın deyişimine gerek yok çekiş çok iyi diyecektim ki servis gelmiş deyiştirmiş benim sonra haberim oldu.buradan şunu söylemek isterim ki böyle servis dostlar başına.2 kere pompa söküp taktılar.para yok pul yok.tek telefonla ertesi gün veya 2 gün sonra hop kapıdalar.bu arada yan köye birisi tavuk çiftliği kuruyor.çiftlik sahibide 5050 4x4 almış.adanalı bir şöfor kullanıyor.birde denizlili bir soför kullanıyor.gece gündüz durmadan 3 tonluk tankerle bizim köyden su çekiyor. çift şoförlar.bizim köyden suyu götürdükleri yer 7 km.ama gidişte traktör dolu iken nerdeyse hep rampa çıkıyor.bugün su doldururken traktörü kullanan şöforun yanına gittim biraz sohpet ettim.nasıl memnunmusunuz 5050 den dedim.adam daha önce new hollandın 50 liğini ve massey kullandığı söyledi.bu onların yanında canavar gibi bişey diyor.yakıtı ideal çekiş çok iyi diyor.3 tonluk tankerle dere tepe c 3 te gidiyorum diyor.tabi aynı marka ve model traktör sahibi olunca duyduklarım hoşuma gitti.özellikle servisten memnun olup olmadıklarıda sordum.çok mennunuz dediler.anladımki servis sadece bana karşı deyil herkese karşı aynı.vel hasıl durum bu.inşallah bir kaç gün sonra yüklü yol videolarını eklerim.olumlu veya olumsuz bir gelişme olursada dile getiririm. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt