PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JHONDERE 5050 E 4X4 KARIŞIK FOTOLAR.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 608722" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 KARIŞIK FOTOLAR.</strong></p><p></p><p> ben goLerimle gordum arkadasim tt50 den az yakti video ya bile cektiler gozumle gordu m turboda 5050e az yakti olcuk ben verileri soyluom beli seyler siz cok yakio dionuz neye gore cok yakio cifttede ilactada yakiti jd nin az kimse ezbere konusmasin sen 5105me yakiti fazla dion ama bzim burda abiler 9lu patlamayla 250donum yer surdu ler ve bu abilerde 8tane jd var(6630 2tane 4tane 5105m 1tane milenyo) hesapladilar 250 donuyerde donum basi 800gr mazot yakmis bunu ben deil kulannan abilerim soyluyor herkese gire bir karalama kumpanya si cikaracanizya bu kesinlikle fanatiklik deildir ben herseyi gozumle gordum tt50 den az yakti videoya cektiler videoyu bulablirsem atmaya calisirim gozumle gordu m kac yerde nh ile burdaki jd baiisi yakit denemsi yaptilar yazin nh yle erkuntla hattat la hepsindede jd az yakti gozumle test etti m bizi bu yore tarsus eshabi keyf kirlik yoresidir 13 koydurm 250 yi geckin john dere var nedense kimse bu trktorlerden ne yakitta ne cekiste sikayaet etmiorlar kullan bilio iste jd yi ben 2004 den beri con dere kullanicisiyim en hayret ettgim olay tekiradag con dere baisine gezmeye gitmistik fuar vardi karaevli fuari bainin yanina gittik servise bi 5403 geldi 2004 model bakima gelmis kulllan dayiya sordum nerde caliso bu dedi oda dediki aksa jentorlerinin sahibinin ciftliginde calisiormus ve orda 20tane jd varmis ve 5403 kac saatteydi biliomusunuz 30000 bin saat gozumle girdum hayret ettim inanmadim dayiya traktorun yanina gittim 30000saaatt anahtar vurulmamis bir servise gelip bakim yaptirmis arkadas bu fanatiklik deil gercekler kimse gelipde dunya pazarinda lider 175 senelik markY A camur atmasin lutfen benim gozlem lerim boyle.... bunalr gozlemdir yalan yada sisirme deildir. ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 608722, member: 46081"] [b]Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 KARIŞIK FOTOLAR.[/b] ben goLerimle gordum arkadasim tt50 den az yakti video ya bile cektiler gozumle gordu m turboda 5050e az yakti olcuk ben verileri soyluom beli seyler siz cok yakio dionuz neye gore cok yakio cifttede ilactada yakiti jd nin az kimse ezbere konusmasin sen 5105me yakiti fazla dion ama bzim burda abiler 9lu patlamayla 250donum yer surdu ler ve bu abilerde 8tane jd var(6630 2tane 4tane 5105m 1tane milenyo) hesapladilar 250 donuyerde donum basi 800gr mazot yakmis bunu ben deil kulannan abilerim soyluyor herkese gire bir karalama kumpanya si cikaracanizya bu kesinlikle fanatiklik deildir ben herseyi gozumle gordum tt50 den az yakti videoya cektiler videoyu bulablirsem atmaya calisirim gozumle gordu m kac yerde nh ile burdaki jd baiisi yakit denemsi yaptilar yazin nh yle erkuntla hattat la hepsindede jd az yakti gozumle test etti m bizi bu yore tarsus eshabi keyf kirlik yoresidir 13 koydurm 250 yi geckin john dere var nedense kimse bu trktorlerden ne yakitta ne cekiste sikayaet etmiorlar kullan bilio iste jd yi ben 2004 den beri con dere kullanicisiyim en hayret ettgim olay tekiradag con dere baisine gezmeye gitmistik fuar vardi karaevli fuari bainin yanina gittik servise bi 5403 geldi 2004 model bakima gelmis kulllan dayiya sordum nerde caliso bu dedi oda dediki aksa jentorlerinin sahibinin ciftliginde calisiormus ve orda 20tane jd varmis ve 5403 kac saatteydi biliomusunuz 30000 bin saat gozumle girdum hayret ettim inanmadim dayiya traktorun yanina gittim 30000saaatt anahtar vurulmamis bir servise gelip bakim yaptirmis arkadas bu fanatiklik deil gercekler kimse gelipde dunya pazarinda lider 175 senelik markY A camur atmasin lutfen benim gozlem lerim boyle.... bunalr gozlemdir yalan yada sisirme deildir. ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JHONDERE 5050 E 4X4 KARIŞIK FOTOLAR.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt