PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JHONDERE 5050 E 4X4 KARIŞIK FOTOLAR.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 626241" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 KARIŞIK FOTOLAR.</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>yerini almaya çalışan çok derken tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım ama ben iflas eden güven deyil de meksan diye biliyorum. ben size birde şöyle birşey söylemek istiyorum.aynı yıl ve aynı zaman içinde amcam güven marka romörk aldı bizde meksan marka romörk aldık.sanırım meksan a biz güven e göre 300 tl gibi falan fazla ödedik.ödedik ama inanın çokta memnunuz.arasında ne fark var derseniz ben şunları farkettim.ilk olarak meksanın arkası daha dengeli yüksek deyil yani arkadan romörka birşeyler yüklemek indirmek daha kolay bu bence büyük bir avantaj ,aynı durumda güven daha tönk duruyor.arkası yüksek önü engin.indir bindir işleri epey zor 2 - bizim yollarımız stabilize olduğu için romörkun hareket halinde az sallaması bizim için çok önemli , sonuçta romörkumuz la ağırlık olarak meyve nakliyesi yaptığımızdan meyveler daha az salladığı için daha az zarar görüyor, buda bizim için çok önemli ,bu durumda yine meksan güvene göre daha oturaklı ve daha az zıplıyor. son olarakta farkettiğim ise meksan güvenden 150 kg kakdar hafif.hafif olması avantaj mıdır dez avantajmıdır bilemem ama en azından meksanın da kırılgan dökülgen bir yeri olmadığını zaten görüyoruz.hal böyleyken de fazla ağırlığın bir gereğinin olmadığını düşünüyorum. en son şahsi fikrim ise tip olarak yine benim açımdan meksan bir adım daha önde.ama üstüne basarak söylemek istediğim şuki.meksan benim açımdan 1 numara ise arkasından güvende 2 numaradır.biz romörkumuzu almadan önce güven alacaktık.meksan üretilmiyor diye.sonra meksan bulunca güvenden vaz geçtik.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 626241, member: 21790"] [b]Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 KARIŞIK FOTOLAR.[/b] yerini almaya çalışan çok derken tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım ama ben iflas eden güven deyil de meksan diye biliyorum. ben size birde şöyle birşey söylemek istiyorum.aynı yıl ve aynı zaman içinde amcam güven marka romörk aldı bizde meksan marka romörk aldık.sanırım meksan a biz güven e göre 300 tl gibi falan fazla ödedik.ödedik ama inanın çokta memnunuz.arasında ne fark var derseniz ben şunları farkettim.ilk olarak meksanın arkası daha dengeli yüksek deyil yani arkadan romörka birşeyler yüklemek indirmek daha kolay bu bence büyük bir avantaj ,aynı durumda güven daha tönk duruyor.arkası yüksek önü engin.indir bindir işleri epey zor 2 - bizim yollarımız stabilize olduğu için romörkun hareket halinde az sallaması bizim için çok önemli , sonuçta romörkumuz la ağırlık olarak meyve nakliyesi yaptığımızdan meyveler daha az salladığı için daha az zarar görüyor, buda bizim için çok önemli ,bu durumda yine meksan güvene göre daha oturaklı ve daha az zıplıyor. son olarakta farkettiğim ise meksan güvenden 150 kg kakdar hafif.hafif olması avantaj mıdır dez avantajmıdır bilemem ama en azından meksanın da kırılgan dökülgen bir yeri olmadığını zaten görüyoruz.hal böyleyken de fazla ağırlığın bir gereğinin olmadığını düşünüyorum. en son şahsi fikrim ise tip olarak yine benim açımdan meksan bir adım daha önde.ama üstüne basarak söylemek istediğim şuki.meksan benim açımdan 1 numara ise arkasından güvende 2 numaradır.biz romörkumuzu almadan önce güven alacaktık.meksan üretilmiyor diye.sonra meksan bulunca güvenden vaz geçtik. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JHONDERE 5050 E 4X4 KARIŞIK FOTOLAR.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt