PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE TUTULMUYOR DİYENLERE EN GÜZEL ÖRNEĞİ BU OLSA GEREK....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 611880" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JHONDERE TUTULMUYOR DİYENLERE EN GÜZEL ÖRNEĞİ BU OLSA GEREK....</strong></p><p></p><p></p><p>yakın zaman önce 5050 aldım sıfır aldım.neden ikinci el almadım çünkü ikinci eli yok.daha yeni çıkan bir model.peki neden 5055 ikinci el almadım.çünkü kredili aldım.sıfır ve ikinci el kredileri arasında epey fark var.ikinci el durumlarının böyle olduğunu biliyordum ama .önceleri bunu farketmiştim.bu konuda örnek gösterdiğim traktörü görünce inanın sevindim.demekki dedim artık jhonderelerde hak ettiği değeri buldu veya buluyor.ama işte şu ilanı görünce de inanın içim burkuldu.şunuda tüm samimiyetimle söylüyorum.ALLAH ın izni ile ben en az 20 yıl binerim 20 yılda da en fazla 3 bin saat yaparım.yani açıkcası ikinci el değeri benim için çok o kadar da önemli deyil.sonuçta uzun süreli bir kullanıcıyım.ama gel gelelim şu sahibinden.com daki 5065 in sahibine gerçekten üzüldüm.yav hadi traktör 5 bin saatte olur falan neysede 800 saatte daha yeni açılmıştır.bu köylünün kaderi yok arkadaş.zannetmiyorum ama küçük bir ihtimal traktör de çok olağan üstü bir durum çıkmış olabilir.oda olmaz traktör daha garantilidir.zor vallaha.CENAB-I ALLAH kimseyi zor durumda koyarak bişey satmak zorunda bırakmasın.şayet ben alacaksam bile birinin sıkışıklığını fırsata çevirerek almayayım.mevlam bunu nasip etmesin bana.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 611880, member: 21790"] [b]Ynt: JHONDERE TUTULMUYOR DİYENLERE EN GÜZEL ÖRNEĞİ BU OLSA GEREK....[/b] yakın zaman önce 5050 aldım sıfır aldım.neden ikinci el almadım çünkü ikinci eli yok.daha yeni çıkan bir model.peki neden 5055 ikinci el almadım.çünkü kredili aldım.sıfır ve ikinci el kredileri arasında epey fark var.ikinci el durumlarının böyle olduğunu biliyordum ama .önceleri bunu farketmiştim.bu konuda örnek gösterdiğim traktörü görünce inanın sevindim.demekki dedim artık jhonderelerde hak ettiği değeri buldu veya buluyor.ama işte şu ilanı görünce de inanın içim burkuldu.şunuda tüm samimiyetimle söylüyorum.ALLAH ın izni ile ben en az 20 yıl binerim 20 yılda da en fazla 3 bin saat yaparım.yani açıkcası ikinci el değeri benim için çok o kadar da önemli deyil.sonuçta uzun süreli bir kullanıcıyım.ama gel gelelim şu sahibinden.com daki 5065 in sahibine gerçekten üzüldüm.yav hadi traktör 5 bin saatte olur falan neysede 800 saatte daha yeni açılmıştır.bu köylünün kaderi yok arkadaş.zannetmiyorum ama küçük bir ihtimal traktör de çok olağan üstü bir durum çıkmış olabilir.oda olmaz traktör daha garantilidir.zor vallaha.CENAB-I ALLAH kimseyi zor durumda koyarak bişey satmak zorunda bırakmasın.şayet ben alacaksam bile birinin sıkışıklığını fırsata çevirerek almayayım.mevlam bunu nasip etmesin bana. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE TUTULMUYOR DİYENLERE EN GÜZEL ÖRNEĞİ BU OLSA GEREK....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt