PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE TUTULMUYOR DİYENLERE EN GÜZEL ÖRNEĞİ BU OLSA GEREK....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 612066" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JHONDERE TUTULMUYOR DİYENLERE EN GÜZEL ÖRNEĞİ BU OLSA GEREK....</strong></p><p></p><p>fiyat uygun olduğundan traktör hemen satıldı.yukarda ki sahibinden.com daki ilanın linkini ekleyeli henüz 1 tam gün bile olmadı.fiyatı görünce gerçekten bu kadar da olurmu demiştim ama 1 günde satılınca demekki değerinin altındaki hemen satıldı diyorum.şimdi sıfırı 54-55 olurda henüz daha 800 saatte 2011 modeli hiç 37 olurmu.bu traktörü bir galeriden diyer bir galeri dahi satın alsaydı o bile en az 3-4 bin tl para kazanırdı.satan galeri içinse düşüncem şu.zannedersem satamam jhondereyi kim alır dedi ve o bölgede de jhondere fazla tercih edilmiyorsa o yüzden de fiyatı bu kadar düşük tutmuş olabilir.saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 612066, member: 21790"] [b]Ynt: JHONDERE TUTULMUYOR DİYENLERE EN GÜZEL ÖRNEĞİ BU OLSA GEREK....[/b] fiyat uygun olduğundan traktör hemen satıldı.yukarda ki sahibinden.com daki ilanın linkini ekleyeli henüz 1 tam gün bile olmadı.fiyatı görünce gerçekten bu kadar da olurmu demiştim ama 1 günde satılınca demekki değerinin altındaki hemen satıldı diyorum.şimdi sıfırı 54-55 olurda henüz daha 800 saatte 2011 modeli hiç 37 olurmu.bu traktörü bir galeriden diyer bir galeri dahi satın alsaydı o bile en az 3-4 bin tl para kazanırdı.satan galeri içinse düşüncem şu.zannedersem satamam jhondereyi kim alır dedi ve o bölgede de jhondere fazla tercih edilmiyorsa o yüzden de fiyatı bu kadar düşük tutmuş olabilir.saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE TUTULMUYOR DİYENLERE EN GÜZEL ÖRNEĞİ BU OLSA GEREK....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt