PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE 1130-2030-2130 TRAKTÖRLERİ 1977...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hamzapolat" data-source="post: 1001699" data-attributes="member: 47127"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE 1130-2030-2130 TRAKTÖRLERİ 1977...</strong></p><p></p><p>Aynen bizim burada parmakla gösterecek kadar hatta birkaç tane onlarda şehir dışındaki köylerde duydugum 1040 tek bizde zaten istanbulda sormuşlardı tezpa diye bir tedarikçi firmadan 150 olsaydı bende yeni alırdım. bafratraktörde baktım 45 tl devirdayım tamir takımı şaşırdım biraz ama dogrudur. bana bir çift arka orjinal agırlık lazım bafratraktörde tanesine 150 yazıyor alacak olunca buradan sana ulaşsam bana ucuz yollu otobüsle falan gönderme imkanın olurmu.(Alacak olursam kesin degil de)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hamzapolat, post: 1001699, member: 47127"] [b]Ynt: JOHN DEERE 1130-2030-2130 TRAKTÖRLERİ 1977...[/b] Aynen bizim burada parmakla gösterecek kadar hatta birkaç tane onlarda şehir dışındaki köylerde duydugum 1040 tek bizde zaten istanbulda sormuşlardı tezpa diye bir tedarikçi firmadan 150 olsaydı bende yeni alırdım. bafratraktörde baktım 45 tl devirdayım tamir takımı şaşırdım biraz ama dogrudur. bana bir çift arka orjinal agırlık lazım bafratraktörde tanesine 150 yazıyor alacak olunca buradan sana ulaşsam bana ucuz yollu otobüsle falan gönderme imkanın olurmu.(Alacak olursam kesin degil de) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE 1130-2030-2130 TRAKTÖRLERİ 1977...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt