PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
john deere 1174 SII
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emre_157" data-source="post: 121790" data-attributes="member: 1444"><p><strong>Ynt: john deere 1174 SII</strong></p><p></p><p>Belirttigin gibi ben kimsenin makinasını kötülemiyorum... Herkesin makinası hele de sahip olduğu makinası Sahibine göre en mükemmeldir...</p><p></p><p>1991 model demişdin.. 1990 model 1174 SII ye de bindim 1170 1999 modele de... Kabin konusunda New holland ve CLAAS üzerine tanımam....</p><p></p><p>Laverda daki kabinler mesela... Tork kolu dışa iterek ileri ve geri gidiyo... İçe gelen dışarıya da gider diyeceksiniz. Ama sorun sadece dışarı gitmesinde değil. İleri ve geri giderken kolunun nekadar hareket etmesidir.... Laverda da bu olayı çok benimsememiş.</p><p></p><p>JD kabin konusunda 1450 tws ler ve üst serilerinden bahsetmiyorum...TWS lerden önceki tüm serileri...kaç tane varsa?</p><p>Kabin aşırı derece de basık (karşıya baktığında tarlanın nekadar olduğunu göremeyecek kadar) ve oturduğun kultuk ile konsol arasında yaklaşık bir adam girebilecek kadar mesafe var... </p><p></p><p>MF konusuna girmiyorum. Hiç kullanmadım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emre_157, post: 121790, member: 1444"] [b]Ynt: john deere 1174 SII[/b] Belirttigin gibi ben kimsenin makinasını kötülemiyorum... Herkesin makinası hele de sahip olduğu makinası Sahibine göre en mükemmeldir... 1991 model demişdin.. 1990 model 1174 SII ye de bindim 1170 1999 modele de... Kabin konusunda New holland ve CLAAS üzerine tanımam.... Laverda daki kabinler mesela... Tork kolu dışa iterek ileri ve geri gidiyo... İçe gelen dışarıya da gider diyeceksiniz. Ama sorun sadece dışarı gitmesinde değil. İleri ve geri giderken kolunun nekadar hareket etmesidir.... Laverda da bu olayı çok benimsememiş. JD kabin konusunda 1450 tws ler ve üst serilerinden bahsetmiyorum...TWS lerden önceki tüm serileri...kaç tane varsa? Kabin aşırı derece de basık (karşıya baktığında tarlanın nekadar olduğunu göremeyecek kadar) ve oturduğun kultuk ile konsol arasında yaklaşık bir adam girebilecek kadar mesafe var... MF konusuna girmiyorum. Hiç kullanmadım... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
john deere 1174 SII
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt