PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
John Deere 2040 Restarasyon...!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sinoplu" data-source="post: 1098000" data-attributes="member: 10112"><p>30 serisi ile 40 serisi arasında ne gibi farklılıklar var güç haricinde birde park freni 30 serisinde var 40 serisinde yok galiba, ben sırf park freni var diye 30 serisi aldım,3sene dır kullanıyorum başıma gelen en büyük sorun 3dort kere hassasiyet mili kırıldı, bikere debriyaj ayırmıyor du vitesleri çalışırken başka vitese geçmiyor du,hor kullanmadan kaynaklanıyor rampa aşağı boşa atmıyorum debriyaj a basıyorum yavaşlamak istediğimde de genelde ayağımı debriyajdan yavaş çekerek motor freniyle yavaşlıyorum bunun aşırı bi zararı olurmu, başka hassasiyet ı ayarlamak çok sıkıntı oluyor ya cok dalma yapıyor yada tersi oda benim acemiligim den kaynaklanıyor sanırım, birde çok hararet yapıyor yazın ratyatördeki su resmen kaynıyor, açınca kapağı buhar çıkıyor, hararet olayını çözmek için ne yapılabilir. Güçlü bi hava filtresi kullansam duzelirmi acaba, </p><p></p><p>Traktör ün gövdeyi boyamak istiyorum ama bir sezon sonra solmuş bi boya olsun istemiyorum, nasıl bi boya yada fırın boya diye tabir edilen boya kullanılırmı, şanzıman kapak yerleri var ordan içeri kaçıp bi zararı olurmu, hidrolik direksiyon yandan sevmediğim için taktırmadım yandan takılanlar hep sola çekiyor traktörü yada ötme yapıyor fazla kırınca, ortadan pistonlu hidrolik direksiyon olmaz dedi herzaman gittiğim usta senin bu konuda bilgin varmı. Ben en son şu yeni 240 lık fergusonların hidrolik direksiyonu gibi bi sistem taktırıyım diyorum ön iki tekere de iki tane küçük piston şeklinde..</p><p></p><p>Diğer bi sorunda tırmık yada discaro ile çalışırken kolların bağlı olduğu hassasiyet milinin ordan yağ atıyor keçeleri değiştirmeme rağmen sarsıntılarda yağ sızyor</p><p></p><p>Çok uzun yazdım ama bu 2030 serisi bağımlılık yapıyor sanırım satmak yada değiştirmek istemiyorum, daha nasıl guzelleştiririm hep bunlar aklıma geliyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sinoplu, post: 1098000, member: 10112"] 30 serisi ile 40 serisi arasında ne gibi farklılıklar var güç haricinde birde park freni 30 serisinde var 40 serisinde yok galiba, ben sırf park freni var diye 30 serisi aldım,3sene dır kullanıyorum başıma gelen en büyük sorun 3dort kere hassasiyet mili kırıldı, bikere debriyaj ayırmıyor du vitesleri çalışırken başka vitese geçmiyor du,hor kullanmadan kaynaklanıyor rampa aşağı boşa atmıyorum debriyaj a basıyorum yavaşlamak istediğimde de genelde ayağımı debriyajdan yavaş çekerek motor freniyle yavaşlıyorum bunun aşırı bi zararı olurmu, başka hassasiyet ı ayarlamak çok sıkıntı oluyor ya cok dalma yapıyor yada tersi oda benim acemiligim den kaynaklanıyor sanırım, birde çok hararet yapıyor yazın ratyatördeki su resmen kaynıyor, açınca kapağı buhar çıkıyor, hararet olayını çözmek için ne yapılabilir. Güçlü bi hava filtresi kullansam duzelirmi acaba, Traktör ün gövdeyi boyamak istiyorum ama bir sezon sonra solmuş bi boya olsun istemiyorum, nasıl bi boya yada fırın boya diye tabir edilen boya kullanılırmı, şanzıman kapak yerleri var ordan içeri kaçıp bi zararı olurmu, hidrolik direksiyon yandan sevmediğim için taktırmadım yandan takılanlar hep sola çekiyor traktörü yada ötme yapıyor fazla kırınca, ortadan pistonlu hidrolik direksiyon olmaz dedi herzaman gittiğim usta senin bu konuda bilgin varmı. Ben en son şu yeni 240 lık fergusonların hidrolik direksiyonu gibi bi sistem taktırıyım diyorum ön iki tekere de iki tane küçük piston şeklinde.. Diğer bi sorunda tırmık yada discaro ile çalışırken kolların bağlı olduğu hassasiyet milinin ordan yağ atıyor keçeleri değiştirmeme rağmen sarsıntılarda yağ sızyor Çok uzun yazdım ama bu 2030 serisi bağımlılık yapıyor sanırım satmak yada değiştirmek istemiyorum, daha nasıl guzelleştiririm hep bunlar aklıma geliyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
John Deere 2040 Restarasyon...!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt