PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5050 E Konusunda yardım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 714469" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: John Deere 5050 E Konusunda yardım.</strong></p><p></p><p>konuyu yeni farkettim kusura bakmayın.5050 e yi sormuşsunuz.çevrem de 4x2 ve bende de 4x4 ü var.şimdilik herşey çok güzel.konfor+çekiş+yakıt çok çok iyi.4x2 lerin manevrası çok çok iyi.bayide inceledim demişsiniz özellikle size manevrasını ve frenlerini incelemenizi öneririm.fren olsun çekiş olsun biz memnunuz.biz diyorum çünkü bizim köyde 2 tane 4x4 2 tanede 4x2 var.arıza vs olduğunu ben ilk defa okudum.ben almadan önce çok uzun araştırmıştım.bir tane 2 bin küsür saatte 5050 sahibi ile konuştum.ormanda çok ağır şartlarda kullandığını ve çok çok memnun olduğunu söylemişti.ağır şartlarda kullanmasına rağmen daha yağ ve filitre bakımları harici bir deyişim yapmadım demişti.bahsettiğim kişinin traktörünü ve kendisini geçenlerde yine gördüm.3 bin saate gelmiş aynı memnuniyet ve yine sadece yağ ve filitre bakımları ile devam ettiğini ve elindeki diyer traktörünüde satıp bir tane daha 5050 alacağını söylüyordu.almak istediğiniz 5050 den tam olarak ne bekliyorsunuz bilemem ama alacak olan kişinin 100 de 95 memnun kalacağını ve sizinde elinizdeki fiat 480 ni kısa bir süre sonra 5050 ile deyiştireceğinizi tahmin ediyorum....saygılar....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 714469, member: 21790"] [b]Ynt: John Deere 5050 E Konusunda yardım.[/b] konuyu yeni farkettim kusura bakmayın.5050 e yi sormuşsunuz.çevrem de 4x2 ve bende de 4x4 ü var.şimdilik herşey çok güzel.konfor+çekiş+yakıt çok çok iyi.4x2 lerin manevrası çok çok iyi.bayide inceledim demişsiniz özellikle size manevrasını ve frenlerini incelemenizi öneririm.fren olsun çekiş olsun biz memnunuz.biz diyorum çünkü bizim köyde 2 tane 4x4 2 tanede 4x2 var.arıza vs olduğunu ben ilk defa okudum.ben almadan önce çok uzun araştırmıştım.bir tane 2 bin küsür saatte 5050 sahibi ile konuştum.ormanda çok ağır şartlarda kullandığını ve çok çok memnun olduğunu söylemişti.ağır şartlarda kullanmasına rağmen daha yağ ve filitre bakımları harici bir deyişim yapmadım demişti.bahsettiğim kişinin traktörünü ve kendisini geçenlerde yine gördüm.3 bin saate gelmiş aynı memnuniyet ve yine sadece yağ ve filitre bakımları ile devam ettiğini ve elindeki diyer traktörünüde satıp bir tane daha 5050 alacağını söylüyordu.almak istediğiniz 5050 den tam olarak ne bekliyorsunuz bilemem ama alacak olan kişinin 100 de 95 memnun kalacağını ve sizinde elinizdeki fiat 480 ni kısa bir süre sonra 5050 ile deyiştireceğinizi tahmin ediyorum....saygılar.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5050 E Konusunda yardım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt