PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5050 E Konusunda yardım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 714774" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: John Deere 5050 E Konusunda yardım.</strong></p><p></p><p>öncelikle iyi akşamlar abi..tereddütlük bir drum yok 5050e yi sormuşssunuz 2003 den beri bir jd kullanıcıyım ilk göz ağrımız 5403 çift çekerdi 8 sene en ağır şekilde anahtar değmeden 7000 saat kullandık..2011 de ilk 5065e yi aldık..ve bizim yöre üzümcü bahçecidir.ve 15 köylük yöremizde abartısız 250 yi geçkin jd vardır.5065e ye 2 sene bindim..cidden harika bir traktör her koşulda denedik.9lu patlatma gobli kulte motoru..ÖZELLİKLE TURBO İLAÇLAMA bizim burda bağların çoğu diktir çoğu motorda en seride çeviremez turboyu çekiş konfor fren özellikle yakıttan çok memnundum.2ay kadar önce dar bağımız olduğu için 5065e yi sattım ve 5050e aldım motoru küçültürken kendi kendime ulan arkadaş koca 5065 i sattın bakalım 50lik bukadar çekecekmi diyordum.ama yanıldım 5065e den turboda az yakıyor..çekiş zaten hiç aratmıyor..geçen 65 dönüm bağ sürdüm 9lu patlatma ile mazot alırken hesapladım her sıra yı 2 kere gittim 105tl mazot yaktı.65dönüm dik ve dar bağlarda ve yerler parçalı idi.turboda ise her zaman yakıt denemelerini söylüyürum paylaşıyorum 1000lt de 1.5 lt yakıyor..motordan ben çok çok memnunum hiçde pişman değilim özellikle turboda ço yararlı ve bizim oraya 50lik bomba gibi geldi dü köye 2 tane indirdiler.yörede patlama yaptı..kirlik yöresi abi.şu an baii motor kavuşturamıyor geçen bir gittim 2 gün önce hattta paylaşacam 8 tane birden 5050 indi.hepsinin bakımları yapıldı teslim ediliyor bizim köyde 17-18 i geçti 5050e yörede zaten patlama yatı bizim köyde zaten 50 yı geçik var jd.şuan üzüm zamanı üzümü satan 5050e almanın derdinde.şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım traktör 115 saatte olmasına rağmen yakıt harika..kesinlikle öneririm abi saygılar.bua arada almışken tabi imkanlar dahilinde çift çeker almanızı öneririm tabi çift çekerik yeriniz yoksa tek çekerde canavar gibi...saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 714774, member: 46081"] [b]Ynt: John Deere 5050 E Konusunda yardım.[/b] öncelikle iyi akşamlar abi..tereddütlük bir drum yok 5050e yi sormuşssunuz 2003 den beri bir jd kullanıcıyım ilk göz ağrımız 5403 çift çekerdi 8 sene en ağır şekilde anahtar değmeden 7000 saat kullandık..2011 de ilk 5065e yi aldık..ve bizim yöre üzümcü bahçecidir.ve 15 köylük yöremizde abartısız 250 yi geçkin jd vardır.5065e ye 2 sene bindim..cidden harika bir traktör her koşulda denedik.9lu patlatma gobli kulte motoru..ÖZELLİKLE TURBO İLAÇLAMA bizim burda bağların çoğu diktir çoğu motorda en seride çeviremez turboyu çekiş konfor fren özellikle yakıttan çok memnundum.2ay kadar önce dar bağımız olduğu için 5065e yi sattım ve 5050e aldım motoru küçültürken kendi kendime ulan arkadaş koca 5065 i sattın bakalım 50lik bukadar çekecekmi diyordum.ama yanıldım 5065e den turboda az yakıyor..çekiş zaten hiç aratmıyor..geçen 65 dönüm bağ sürdüm 9lu patlatma ile mazot alırken hesapladım her sıra yı 2 kere gittim 105tl mazot yaktı.65dönüm dik ve dar bağlarda ve yerler parçalı idi.turboda ise her zaman yakıt denemelerini söylüyürum paylaşıyorum 1000lt de 1.5 lt yakıyor..motordan ben çok çok memnunum hiçde pişman değilim özellikle turboda ço yararlı ve bizim oraya 50lik bomba gibi geldi dü köye 2 tane indirdiler.yörede patlama yaptı..kirlik yöresi abi.şu an baii motor kavuşturamıyor geçen bir gittim 2 gün önce hattta paylaşacam 8 tane birden 5050 indi.hepsinin bakımları yapıldı teslim ediliyor bizim köyde 17-18 i geçti 5050e yörede zaten patlama yatı bizim köyde zaten 50 yı geçik var jd.şuan üzüm zamanı üzümü satan 5050e almanın derdinde.şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım traktör 115 saatte olmasına rağmen yakıt harika..kesinlikle öneririm abi saygılar.bua arada almışken tabi imkanlar dahilinde çift çeker almanızı öneririm tabi çift çekerik yeriniz yoksa tek çekerde canavar gibi...saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5050 E Konusunda yardım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt