PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
John deere 5050E ile TT50 nin çekişme sahnesi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 816017" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: John deere 5050E ile TT50 nin çekişme sahnesi...</strong></p><p></p><p>tt nin intikamı orası denizli isabey kabinli nh ile kabinsiz jd yi çekiştirdiler.ondan sonra jd kabinli olunca aynı köprüde aynı yerde aldı niye bunu söylemiyorsunuz sayın abicim nette 10larca videom var balya haşpaylı yapıyor.slaj makinesi çeviriyor.iştede 5050yi geçemiyorlar benim altımda var..allaha şükür daha hiç sorun çıkarmadı.en dik bağlarımda bile bende traktörün gücünün çekişmeyle ölçülemeyeceğini düşünmekteyim.ama benim 5050em çekişiyle yakıtı yla zaten yöremde hem lider hemde rakipsiz.İlk videoda jd zıplıyor çünkü ağırlığa ihtiyaç var kabin olunca nasıl dengeleniyor.<a href="http://www.youtube.com/watch?v=5jqDIKGHFnY#" target="_blank">JOHN DEERE 5050E VS NEW HOLLAND TT50</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 816017, member: 46081"] [b]Ynt: John deere 5050E ile TT50 nin çekişme sahnesi...[/b] tt nin intikamı orası denizli isabey kabinli nh ile kabinsiz jd yi çekiştirdiler.ondan sonra jd kabinli olunca aynı köprüde aynı yerde aldı niye bunu söylemiyorsunuz sayın abicim nette 10larca videom var balya haşpaylı yapıyor.slaj makinesi çeviriyor.iştede 5050yi geçemiyorlar benim altımda var..allaha şükür daha hiç sorun çıkarmadı.en dik bağlarımda bile bende traktörün gücünün çekişmeyle ölçülemeyeceğini düşünmekteyim.ama benim 5050em çekişiyle yakıtı yla zaten yöremde hem lider hemde rakipsiz.İlk videoda jd zıplıyor çünkü ağırlığa ihtiyaç var kabin olunca nasıl dengeleniyor.[url=http://www.youtube.com/watch?v=5jqDIKGHFnY#]JOHN DEERE 5050E VS NEW HOLLAND TT50[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
John deere 5050E ile TT50 nin çekişme sahnesi...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt