PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
JOHN DEERE 5050E İSABEY HALKINA ARMAĞAN....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 695204" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE 5050E İSABEY HALKINA ARMAĞAN....</strong></p><p></p><p></p><p>eyüp köyde bir ünüversal var şu eskilerden en büyüklerinden.sanırım 3600 kiloymuş.şu ünüversal 65 lik diyorlar.tekerleri falan baya eski.ama illa diyor gel çekiştirelim traktörden traktörüne de girelim diyor.tabi onun traktör 10 bin benim ki 40 bin.bende diyorum üste 30 binde parayı kabül edersen olur diyorum.aslında bizimki yine çekmez sonuçta ciddi bir ağırlık farkı varda öne 4 ağırlık daha taksam depoyuda tam fullesem 3 tona yaklaşır .benimki hem 4 çeker hem tekerler yeni onunki hem 4x2 hemde tekerleri eski sanırım şartlar biraz eşitlenir ama yinede çekmez gibime geliyor jd.ama deyişik bişey olur,biri 65 beygir biri 50 beygir.tuhaf olur.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 695204, member: 21790"] [b]Ynt: JOHN DEERE 5050E İSABEY HALKINA ARMAĞAN....[/b] eyüp köyde bir ünüversal var şu eskilerden en büyüklerinden.sanırım 3600 kiloymuş.şu ünüversal 65 lik diyorlar.tekerleri falan baya eski.ama illa diyor gel çekiştirelim traktörden traktörüne de girelim diyor.tabi onun traktör 10 bin benim ki 40 bin.bende diyorum üste 30 binde parayı kabül edersen olur diyorum.aslında bizimki yine çekmez sonuçta ciddi bir ağırlık farkı varda öne 4 ağırlık daha taksam depoyuda tam fullesem 3 tona yaklaşır .benimki hem 4 çeker hem tekerler yeni onunki hem 4x2 hemde tekerleri eski sanırım şartlar biraz eşitlenir ama yinede çekmez gibime geliyor jd.ama deyişik bişey olur,biri 65 beygir biri 50 beygir.tuhaf olur..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
JOHN DEERE 5050E İSABEY HALKINA ARMAĞAN....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt