PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John deere 5055 e hakkında bilgisi olan varmı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cengizhan-KILIÇ" data-source="post: 1299657" data-attributes="member: 77710"><p>Benimde kuzenimde var 5055e genel olarak eksileri benim gözümde direksiyon da yukarı assagi veya derinlik ayarı yok emsali tt55 de derinlik ayarı var lift o matic yok johndeere de tt55 de oda var johndeere 3 vites ile 40 km hız yapıyor tt55 4 vites ile 40 km yapıyor burdan da şunu anlıyoruz ki rampada dişli oranından dolayı tt55 daha avantajlı johndeere 3..vites ile rampaya girip bayilmaya basladiginda tt 3. Vitesle gecebilir onu muhtemelen intercooler ve fazladan 1 vitesi olduğu için johndere de intercooler yok tt55 de var bizim kuzen sıfır aldı motor alışsın diye biraz sıkıştırarak kullanıyordu hararet yarının çok üstüne çıkıyordu ama motor rayına oturunca normaline de dönebilir ona bisey diyemem gaz yemesi johndeerenin çok iyi azıcık dokunmaniz bile yetiyor birde beğenmediğim bir yani da arka lastikler ufak kalıyor motor yere yakın kaldığı için arka hidrolik kollar son seviyedeyken bile ekipmanı yeterince havaya kaldırmıyor benim genel gözlemlerim bunlar tt50 yi baya kullandım balyada gayet güzel çalışıyordu 50 hp olmasına rağmen 1 depo mazot ile 950-1000 balya rahat bağlıyordu johndeereyi çok kullanmadığım için yakıtına bir şey diyemiyorum ama</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cengizhan-KILIÇ, post: 1299657, member: 77710"] Benimde kuzenimde var 5055e genel olarak eksileri benim gözümde direksiyon da yukarı assagi veya derinlik ayarı yok emsali tt55 de derinlik ayarı var lift o matic yok johndeere de tt55 de oda var johndeere 3 vites ile 40 km hız yapıyor tt55 4 vites ile 40 km yapıyor burdan da şunu anlıyoruz ki rampada dişli oranından dolayı tt55 daha avantajlı johndeere 3..vites ile rampaya girip bayilmaya basladiginda tt 3. Vitesle gecebilir onu muhtemelen intercooler ve fazladan 1 vitesi olduğu için johndere de intercooler yok tt55 de var bizim kuzen sıfır aldı motor alışsın diye biraz sıkıştırarak kullanıyordu hararet yarının çok üstüne çıkıyordu ama motor rayına oturunca normaline de dönebilir ona bisey diyemem gaz yemesi johndeerenin çok iyi azıcık dokunmaniz bile yetiyor birde beğenmediğim bir yani da arka lastikler ufak kalıyor motor yere yakın kaldığı için arka hidrolik kollar son seviyedeyken bile ekipmanı yeterince havaya kaldırmıyor benim genel gözlemlerim bunlar tt50 yi baya kullandım balyada gayet güzel çalışıyordu 50 hp olmasına rağmen 1 depo mazot ile 950-1000 balya rahat bağlıyordu johndeereyi çok kullanmadığım için yakıtına bir şey diyemiyorum ama [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John deere 5055 e hakkında bilgisi olan varmı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt