PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5055 e mi yoksa massey ferguson 3.060 mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 620387" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: john deere 5055 e mi yoksa massey ferguson 3.060 mı</strong></p><p></p><p>video tek part yok 6 7 parça ama çakırlı koyunde ki denemeyide gosterebilirim ora 3 parça sen ve videoları yuklemek çok uzun suruyor ama yalan soylecek degiliz. videoları gosterebilrim ve bu videolar suan da çoğu john deere bayisinde mevcut. ama isterseniz yukleyebilirim ama 6 7 patı yuklemek cok zor olur o yuzden sacede sonuc videosunu attım zate diger konuda yalan soyluyonuz die dedikleri için attım soyliyim size </p><p></p><p></p><p>traktor </p><p></p><p>fan ayarı en seride 3 meme açık devirini suren abiden ogrenirim sanırım 1600 devirde 1000 lt holsan kasırga turbo ile denendi vehiç su artırmadan 1.5 lt </p><p>yaktı aslında 1.4 de 100gr daha mzot vardı şişede neyse. saygılar ve denemeyide 5050e 1000 lt de 12lt yaktı diyen kişiler vardı oblara ispatladık yalan soylediklerini maksat jd yi karalamak ama bizim yorede zaten jd lider 200 u baya geckin jd var saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 620387, member: 46081"] [b]Ynt: john deere 5055 e mi yoksa massey ferguson 3.060 mı[/b] video tek part yok 6 7 parça ama çakırlı koyunde ki denemeyide gosterebilirim ora 3 parça sen ve videoları yuklemek çok uzun suruyor ama yalan soylecek degiliz. videoları gosterebilrim ve bu videolar suan da çoğu john deere bayisinde mevcut. ama isterseniz yukleyebilirim ama 6 7 patı yuklemek cok zor olur o yuzden sacede sonuc videosunu attım zate diger konuda yalan soyluyonuz die dedikleri için attım soyliyim size traktor fan ayarı en seride 3 meme açık devirini suren abiden ogrenirim sanırım 1600 devirde 1000 lt holsan kasırga turbo ile denendi vehiç su artırmadan 1.5 lt yaktı aslında 1.4 de 100gr daha mzot vardı şişede neyse. saygılar ve denemeyide 5050e 1000 lt de 12lt yaktı diyen kişiler vardı oblara ispatladık yalan soylediklerini maksat jd yi karalamak ama bizim yorede zaten jd lider 200 u baya geckin jd var saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5055 e mi yoksa massey ferguson 3.060 mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt