PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5055 e mi yoksa massey ferguson 3.060 mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 620865" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: john deere 5055 e mi yoksa massey ferguson 3.060 mı</strong></p><p></p><p>Ben size olayı izah edeyim. oncelikle turbonun marksına bağlı suyu psukurtmesine kusura bakmayın ama turbo nuz kalitesiz holsan agrotek gibi markalar turkiyede lider. ve aynı zmanada 5050e yi ertanlar diye bir turboya bagldık turbo su puskurtmuyor 1200 lt ertanları 1 saatte bitirdi 5050e bağda şaşırdık o gun kameram yoktu alamadım ama eğer isterseniz ozelden face msn yada tlefon numarası atın ben olayı size daha rahat anlatırım ve 6 7 partlık videoları inanın dailymotiona atmak çok guc bu videoyu zar zor yukledim ama sonuc su ki</p><p></p><p>jd 5050e 1000 lt su da su artırmadan en sewride fan ayarı deviri her şeyiyle en full hızda 1.5 lt yaktı sonuc bu 27 koyde jd baisi 50lik olsun 55lik olsun yakıt denediler.haa su da olabilir sizin bozok da turbo ayarı en seridemi ? yada fan ayarı ben suan bir jd kullanıcısı olarak bozoku cok bilmem bizin yoredede cok yok masseyin çakması diyorlar 240 ada cidden cok benziyor diyorllar ama 240 ları da gordum en seride ceviremiyor turboyu bizim 50liin bilmeden ciktı yeri 12 gaza duserek cikiyor ve motor bayılıyor kesiliyor. ve buda yaktının fazla olmasını sağlıyor.ama sonuc olarak 5050e 19 dk da 1000 ton suyu bitirip 1.5 lt yakıor cunku bakın saat tutmuslar oradakı denemede nh kullanda ardı ekunt kullanada ve kabul ettiler jd nin 1.5lt yaktını yani orada ciftcilerde test etti zaten traktoru bir abimiz kullandı..saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 620865, member: 46081"] [b]Ynt: john deere 5055 e mi yoksa massey ferguson 3.060 mı[/b] Ben size olayı izah edeyim. oncelikle turbonun marksına bağlı suyu psukurtmesine kusura bakmayın ama turbo nuz kalitesiz holsan agrotek gibi markalar turkiyede lider. ve aynı zmanada 5050e yi ertanlar diye bir turboya bagldık turbo su puskurtmuyor 1200 lt ertanları 1 saatte bitirdi 5050e bağda şaşırdık o gun kameram yoktu alamadım ama eğer isterseniz ozelden face msn yada tlefon numarası atın ben olayı size daha rahat anlatırım ve 6 7 partlık videoları inanın dailymotiona atmak çok guc bu videoyu zar zor yukledim ama sonuc su ki jd 5050e 1000 lt su da su artırmadan en sewride fan ayarı deviri her şeyiyle en full hızda 1.5 lt yaktı sonuc bu 27 koyde jd baisi 50lik olsun 55lik olsun yakıt denediler.haa su da olabilir sizin bozok da turbo ayarı en seridemi ? yada fan ayarı ben suan bir jd kullanıcısı olarak bozoku cok bilmem bizin yoredede cok yok masseyin çakması diyorlar 240 ada cidden cok benziyor diyorllar ama 240 ları da gordum en seride ceviremiyor turboyu bizim 50liin bilmeden ciktı yeri 12 gaza duserek cikiyor ve motor bayılıyor kesiliyor. ve buda yaktının fazla olmasını sağlıyor.ama sonuc olarak 5050e 19 dk da 1000 ton suyu bitirip 1.5 lt yakıor cunku bakın saat tutmuslar oradakı denemede nh kullanda ardı ekunt kullanada ve kabul ettiler jd nin 1.5lt yaktını yani orada ciftcilerde test etti zaten traktoru bir abimiz kullandı..saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5055 e mi yoksa massey ferguson 3.060 mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt