PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5055 e mi yoksa massey ferguson 3.060 mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 621714" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: john deere 5055 e mi yoksa massey ferguson 3.060 mı</strong></p><p></p><p>dediklerinize katiliyorum ama 5050e yakit denmesi durdugu yerde ve bağda oldu. bagda 1.6lt yakti kendi bagimda ozellikle denedik birde bi sey soracam calistirirken fan ayari en seridemiydi yada kuyruk mili.genel olarakta 240 in cakmasi deeken 240 in ikizi gibi anlaminda kullanmak istemistim bir tek fuarda gormustum bozok baskent ama bu traktorler piyasada soz sahibi olmadigini arastirdim.2.el de suan satsaniz kac tl ediyor onu merak etmistim mesala bizim burdaki bayi ben ilk 5403 4wd traktorumu sanirim gunumuzun 37 ile 36 arasi almistim 7000 saat kullandim baii traktorumu degistircegim zaman 35.000tl tutmustu ve makinemi 35000tlye ayni gun sattilar bende mennun olmustum cunku2004 model makine yi2004 de 36 ya aliyon 7000 saat kullaniyorsun ve 35.000tl ye geri veriyoesun yani bozok baiileri makineyi degisterecegin yada satacagin zaman geri aloyormu bizim burada baii olmadigi icin siruyorum ama bir de su turbo video suna geldimiz zaman..soyle bir deneme yapmanizi tavsiye ederim sizin oralarda bag vardir turboyu takin serum da yapin fani en seriye kuyruk milini ayarini vs hepsini seriye bir alon yanliz bag cok degil hafif yaka olsun.. ben 5303 tek cekeri denemistim ayni sekil 303 sahlanarak cikti tt55 i soktuk tek ceker az yakayi gorunce 12 gaza dustu pisti bayildi kesildi. bu olayi bir denersen makineni daha iyi test ettmis olursun.. ve sunu da belirtmek isterim turboyu motorun hp si cevirmez kuyruk mili cevirir yani nasil diyim size biz 70bg 5065e yede 1600 agrotek bagladik pismadan bayilmadan cikti 5050e jd ye ayni sekilde.bir ornek dha verem bizim bagci larin cogu 403 lerini verip 5050e aldi boyutlari baga gore diye. 5403 olan abi 5050e aldi ciftte cekiste 5403 hemen hemen hic fark yok diyor.turbodada ayni sekilde burada iste kuyruk mili gucu giriyor nasil diyim koye ilk turbo ilaclama makinesini biz getirdik bize gulduler bu el ile atilan ilac kadar faydali olmaa diye gece bagimiza baktilar ilac islemismi diye sonra millet yavas yavas turbo almaya basladi bizle alay edenler turbonun rahatligini fatk etti ondan sonra yayildikca yayildi su ana kadar bizim yorede agrotek holsan cok tutu bence yerli malinda bag icin holsan kasirga ile agrotek bagci 10numara ithal olarakta firontier derim ama bir bzok la deneyin. derim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 621714, member: 46081"] [b]Ynt: john deere 5055 e mi yoksa massey ferguson 3.060 mı[/b] dediklerinize katiliyorum ama 5050e yakit denmesi durdugu yerde ve bağda oldu. bagda 1.6lt yakti kendi bagimda ozellikle denedik birde bi sey soracam calistirirken fan ayari en seridemiydi yada kuyruk mili.genel olarakta 240 in cakmasi deeken 240 in ikizi gibi anlaminda kullanmak istemistim bir tek fuarda gormustum bozok baskent ama bu traktorler piyasada soz sahibi olmadigini arastirdim.2.el de suan satsaniz kac tl ediyor onu merak etmistim mesala bizim burdaki bayi ben ilk 5403 4wd traktorumu sanirim gunumuzun 37 ile 36 arasi almistim 7000 saat kullandim baii traktorumu degistircegim zaman 35.000tl tutmustu ve makinemi 35000tlye ayni gun sattilar bende mennun olmustum cunku2004 model makine yi2004 de 36 ya aliyon 7000 saat kullaniyorsun ve 35.000tl ye geri veriyoesun yani bozok baiileri makineyi degisterecegin yada satacagin zaman geri aloyormu bizim burada baii olmadigi icin siruyorum ama bir de su turbo video suna geldimiz zaman..soyle bir deneme yapmanizi tavsiye ederim sizin oralarda bag vardir turboyu takin serum da yapin fani en seriye kuyruk milini ayarini vs hepsini seriye bir alon yanliz bag cok degil hafif yaka olsun.. ben 5303 tek cekeri denemistim ayni sekil 303 sahlanarak cikti tt55 i soktuk tek ceker az yakayi gorunce 12 gaza dustu pisti bayildi kesildi. bu olayi bir denersen makineni daha iyi test ettmis olursun.. ve sunu da belirtmek isterim turboyu motorun hp si cevirmez kuyruk mili cevirir yani nasil diyim size biz 70bg 5065e yede 1600 agrotek bagladik pismadan bayilmadan cikti 5050e jd ye ayni sekilde.bir ornek dha verem bizim bagci larin cogu 403 lerini verip 5050e aldi boyutlari baga gore diye. 5403 olan abi 5050e aldi ciftte cekiste 5403 hemen hemen hic fark yok diyor.turbodada ayni sekilde burada iste kuyruk mili gucu giriyor nasil diyim koye ilk turbo ilaclama makinesini biz getirdik bize gulduler bu el ile atilan ilac kadar faydali olmaa diye gece bagimiza baktilar ilac islemismi diye sonra millet yavas yavas turbo almaya basladi bizle alay edenler turbonun rahatligini fatk etti ondan sonra yayildikca yayildi su ana kadar bizim yorede agrotek holsan cok tutu bence yerli malinda bag icin holsan kasirga ile agrotek bagci 10numara ithal olarakta firontier derim ama bir bzok la deneyin. derim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5055 e mi yoksa massey ferguson 3.060 mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt