PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE 5065 E 2WD İNDİRMİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 690535" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE 5065 E 2WD İNDİRMİ</strong></p><p></p><p></p><p>lütfen yanlış anlamayın ama ben bu kaldırma kapasitesi meselesini hala anlamış deyilim.ben jd 5050 e ye 6 ton attım ve 800 gaz deviri ile ki o zaman traktörüm daha 5 saatteydi orjinal gaz devri 800 deydi yani , hiç gaz vermeden romörkü kaldırdı.anlamadığım şey 1800 kilo nerde 6 ton nerde.kaldıki hiç gazda vermedim.birde şunu belirtmek isterim önceki traktörümünde kaldırmak kapasitesini araştırdım (fiat 540 ) onunkide 1800 kiloymuş ama gel gelelim aynı romörkü aynı yükle kaldırmak için en az 1500 devire getiriyordum ve yinede zorlanarak kaldırıyordu.yani anlamadığım şey demekki bu kaldırma kapasitesi denilen şey ayrı bişey...bu arada kampanya hakkındaki fikrimse , sanırım elde kalan traktörleri eritmek için yapılan birşey.ama her zaman söylediğim birşey var.bir traktörün 70 beygir 4x2 sini alana kadar 60 beygir 4x4 ünü almayı tercih ederim.tabi bu tamamen kişisel fikrim....saygılar...bu arada 5065 in fiyatı ise gerçekten uygun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 690535, member: 21790"] [b]Ynt: JOHN DEERE 5065 E 2WD İNDİRMİ[/b] lütfen yanlış anlamayın ama ben bu kaldırma kapasitesi meselesini hala anlamış deyilim.ben jd 5050 e ye 6 ton attım ve 800 gaz deviri ile ki o zaman traktörüm daha 5 saatteydi orjinal gaz devri 800 deydi yani , hiç gaz vermeden romörkü kaldırdı.anlamadığım şey 1800 kilo nerde 6 ton nerde.kaldıki hiç gazda vermedim.birde şunu belirtmek isterim önceki traktörümünde kaldırmak kapasitesini araştırdım (fiat 540 ) onunkide 1800 kiloymuş ama gel gelelim aynı romörkü aynı yükle kaldırmak için en az 1500 devire getiriyordum ve yinede zorlanarak kaldırıyordu.yani anlamadığım şey demekki bu kaldırma kapasitesi denilen şey ayrı bişey...bu arada kampanya hakkındaki fikrimse , sanırım elde kalan traktörleri eritmek için yapılan birşey.ama her zaman söylediğim birşey var.bir traktörün 70 beygir 4x2 sini alana kadar 60 beygir 4x4 ünü almayı tercih ederim.tabi bu tamamen kişisel fikrim....saygılar...bu arada 5065 in fiyatı ise gerçekten uygun... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE 5065 E 2WD İNDİRMİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt