PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE 5065 E 2WD İNDİRMİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hannas" data-source="post: 693956" data-attributes="member: 21517"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE 5065 E 2WD İNDİRMİ</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bende anlayışınız ve cevabınız için teşekkür ederim. 5700 saate kadar arıza ve sıkıntı çıkarmadıysa gerçekten sağlam makinaymış. Aslında imkanlarım dahilinde alabileceğim traktörleri gözden geçiriyorum da istediğim özellikleri taşıyan yok verebileceğim paralara. 55-70 hp arasında Shuttle, 4 tekerde fren, tam senkromeç, otomatik lift olmazsa olmazlarım. Tabi büyük konuşmamak gerek. Bunları bana veren traktör olmadığı sürece 54Cyle devam. 240S de vazgeçilmezimiz tabi. *098*-</p><p></p><p>Konumuzla alakası yok ama mesela markaların hemen hemen hepsinin bahçe serisi traktörleri dar yapmaya başladı. Ben sevmem mesela 30 cm de olsa dar traktörü. Ne kadar geniş o kadar dengedir benim için. Hatta bir video çektim bu hafta sonu. New Holland Videolar(çekimler) başlığına atıcam fırsat olursa. İzlersen ne demek istediğimi anlayacağına eminim.</p><p></p><p>Demek istediğim herkesin ihtiyacı ve zevkleri ayrıdır. Tabi traktör iş makinası olduğundan ağırlık ihtiyaçlardadır benim için. Bu arada Mersine de sık sık gelirim. Fırsat olursa traktörünü de yerinde görmek isterim. bilm-*s</p><p>İyi çalışmalar. Saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hannas, post: 693956, member: 21517"] [b]Ynt: JOHN DEERE 5065 E 2WD İNDİRMİ[/b] Bende anlayışınız ve cevabınız için teşekkür ederim. 5700 saate kadar arıza ve sıkıntı çıkarmadıysa gerçekten sağlam makinaymış. Aslında imkanlarım dahilinde alabileceğim traktörleri gözden geçiriyorum da istediğim özellikleri taşıyan yok verebileceğim paralara. 55-70 hp arasında Shuttle, 4 tekerde fren, tam senkromeç, otomatik lift olmazsa olmazlarım. Tabi büyük konuşmamak gerek. Bunları bana veren traktör olmadığı sürece 54Cyle devam. 240S de vazgeçilmezimiz tabi. *098*- Konumuzla alakası yok ama mesela markaların hemen hemen hepsinin bahçe serisi traktörleri dar yapmaya başladı. Ben sevmem mesela 30 cm de olsa dar traktörü. Ne kadar geniş o kadar dengedir benim için. Hatta bir video çektim bu hafta sonu. New Holland Videolar(çekimler) başlığına atıcam fırsat olursa. İzlersen ne demek istediğimi anlayacağına eminim. Demek istediğim herkesin ihtiyacı ve zevkleri ayrıdır. Tabi traktör iş makinası olduğundan ağırlık ihtiyaçlardadır benim için. Bu arada Mersine de sık sık gelirim. Fırsat olursa traktörünü de yerinde görmek isterim. bilm-*s İyi çalışmalar. Saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE 5065 E 2WD İNDİRMİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt