PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
John deere 5075e yağ atma sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="arifatilla" data-source="post: 1337013" data-attributes="member: 75993"><p>Hayırlı ramazanlar benim traktör bu aralar sorun vermeye başladı. Traktörü ilk çalıştırırken hava yapmış gibi geç çalışıyor. ısındığı zaman Motorun üstünde bi tahliye hortumu gibi bir hortum var burdan çok fazla miktarda duman atıyor su buharı gibi ve motorun bazı kısımlarında yağ kaçakları var. Motor sıcakken yağ cubuğunu çekince de yağ atıyor motor 1200 saatte. Servis çok bunalmıştır motor yağ değişim saati de geldiyse yağını filtrelerini değiştir düzelir dedi ama ben pek düzelecekmiş gibi gelmiyor. Bi de gece çalışmalarında hararet yükseltiyor kırmızıya dayanıyor servis ışıkları açık olduğu için yapar elektriksel bi sorun normalde hararet yapmıyor yani dedi. Denedim ışıklar kapalıyken yükselmiyor. Bu yıl ilk defa 2.5 metre dik bıçak rotovatör taktım traktöre ve sorunlar bundan sonra çoğaldı. Gece ışıklar açık rotovatör çekerken bi kaç defa hararet yükseltti uyarı verdi ama motorda öyle anormal bi sıcaklık yoktu debriyaja basıp durunca 10 saniyede hararet düşüyordu. Benim aklımda conta yanmış olabilir şüphesi var ama conta yakacak kadar da ısınmadı. Şuan motorun çekişinde sesinde bir sorun yok. Sorun ilk çalışmada geç çalışması tahliyeden çıkan aşırı duman ve yağ kaçakları. Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arifatilla, post: 1337013, member: 75993"] Hayırlı ramazanlar benim traktör bu aralar sorun vermeye başladı. Traktörü ilk çalıştırırken hava yapmış gibi geç çalışıyor. ısındığı zaman Motorun üstünde bi tahliye hortumu gibi bir hortum var burdan çok fazla miktarda duman atıyor su buharı gibi ve motorun bazı kısımlarında yağ kaçakları var. Motor sıcakken yağ cubuğunu çekince de yağ atıyor motor 1200 saatte. Servis çok bunalmıştır motor yağ değişim saati de geldiyse yağını filtrelerini değiştir düzelir dedi ama ben pek düzelecekmiş gibi gelmiyor. Bi de gece çalışmalarında hararet yükseltiyor kırmızıya dayanıyor servis ışıkları açık olduğu için yapar elektriksel bi sorun normalde hararet yapmıyor yani dedi. Denedim ışıklar kapalıyken yükselmiyor. Bu yıl ilk defa 2.5 metre dik bıçak rotovatör taktım traktöre ve sorunlar bundan sonra çoğaldı. Gece ışıklar açık rotovatör çekerken bi kaç defa hararet yükseltti uyarı verdi ama motorda öyle anormal bi sıcaklık yoktu debriyaja basıp durunca 10 saniyede hararet düşüyordu. Benim aklımda conta yanmış olabilir şüphesi var ama conta yakacak kadar da ısınmadı. Şuan motorun çekişinde sesinde bir sorun yok. Sorun ilk çalışmada geç çalışması tahliyeden çıkan aşırı duman ve yağ kaçakları. Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
John deere 5075e yağ atma sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt