PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5083E & 5093E Bakım Maliyetleri | Bakım Günlükleri 2
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="m.yildirim66" data-source="post: 1435751" data-attributes="member: 82501"><p>Konuyu yeni gördüm. Benim mesajda paylaşılmış şaşırdım bi an. Johndeerelerim hala duruyor. İkisini de severek kullanıyorum. Yani şöyle söyleyim, kullanımdan kullanıma fark ediyor. Genelde john deere ile ilgili hala ön yargılar var. Çok yakar, parçası bulunmaz, parçası pahalı vs gibi. Ancak artık hangi parça ucuz ki. Yerli traktörlerin parçası da pahalı. Yağ konusunda orijinal kullanan da var, Shell kullananda var, mobil kullanan da. Johndeerede kullanılan hidrolik pompası Hema üretimi, hattat traktörlerde de aynısı kullanılıyor, hava filtreleri yerli traktörlerle aynı zaten. Orjinalini Donaldson üretiyor. Yağ konusunda da motorun kullanım ömrü ile alakalı bir durum var. 20 bin saate gelmiş hala rektefiye yüzü görmemiş john deere var. Yerli bir traktörün 20 bin saati göreceğine ben inanmıyorum. Sözün özü kaliteli filtre+kaliteli yağ+zamanında bakım= uzun motor ömrü… Tersi de doğru kalitesiz filtre+kalitesiz yağ+zamanında yapılmayan bakım=arıza….</p><p>Bu arada donaldson filtrelerin distribütörlüğünü Yiğittaşlar diye bir firma var o yapıyor. Shell yağlarını dağıtıcı firmadan alırsanız daha uyguna geliyor. Zannedildiği kadar maliyetli makinalar değiller. Yıpranmış hor kullanılmış her traktör alıcısını üzer. Yerli yabancı fark etmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m.yildirim66, post: 1435751, member: 82501"] Konuyu yeni gördüm. Benim mesajda paylaşılmış şaşırdım bi an. Johndeerelerim hala duruyor. İkisini de severek kullanıyorum. Yani şöyle söyleyim, kullanımdan kullanıma fark ediyor. Genelde john deere ile ilgili hala ön yargılar var. Çok yakar, parçası bulunmaz, parçası pahalı vs gibi. Ancak artık hangi parça ucuz ki. Yerli traktörlerin parçası da pahalı. Yağ konusunda orijinal kullanan da var, Shell kullananda var, mobil kullanan da. Johndeerede kullanılan hidrolik pompası Hema üretimi, hattat traktörlerde de aynısı kullanılıyor, hava filtreleri yerli traktörlerle aynı zaten. Orjinalini Donaldson üretiyor. Yağ konusunda da motorun kullanım ömrü ile alakalı bir durum var. 20 bin saate gelmiş hala rektefiye yüzü görmemiş john deere var. Yerli bir traktörün 20 bin saati göreceğine ben inanmıyorum. Sözün özü kaliteli filtre+kaliteli yağ+zamanında bakım= uzun motor ömrü… Tersi de doğru kalitesiz filtre+kalitesiz yağ+zamanında yapılmayan bakım=arıza…. Bu arada donaldson filtrelerin distribütörlüğünü Yiğittaşlar diye bir firma var o yapıyor. Shell yağlarını dağıtıcı firmadan alırsanız daha uyguna geliyor. Zannedildiği kadar maliyetli makinalar değiller. Yıpranmış hor kullanılmış her traktör alıcısını üzer. Yerli yabancı fark etmez. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5083E & 5093E Bakım Maliyetleri | Bakım Günlükleri 2
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt