PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5095m alper5li pulluğu kaldırmadı hepsimi aynı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 330508" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: john deere 5095m alper5li pulluğu kaldırmadı hepsimi aynı</strong></p><p></p><p>Konuyu başından beri takip ediyorum ancak her zamanki gibi sapla saman karıştırılıyor.Sıkıntının nasıl çözüleceğini başına gelen bilen arkadaşlar anlatmış,ancak halen bozuk arızalı ben ona traktör demem tarzı yorumlar geliyor.Ha serviste sıkıntı var derseniz o ayrı mesele,ona birşey diyemem.Şimdi serviste bir sıkıntı oldu diye John Deere gibi bir markayı elinizden gelse batıracaksınız.Tamam erkunt tümosan vs yerli traktörlerimiz,iyilerdir hoşturlar ancak JD ile kıyas kabul etmezler.Samimi olarak bayi olmayan,burada fabrikada çalışan mühendisler veya vs ile görüşün,zaten kendileri üstünlüğü kabul edecektir.Üstün olması da gayet normal.3-5 senelik firmalarla köklü firmaları karşılaştırınca bundan en çok zararı hem erkunt hem tümosan görür.JD çoğu sene pazarda ilk sıralarda satış sağlayan bir traktör.JD tümosan veya erkuntla kıyaslanacak motor değildir.Ha JD ' nin kaldırmadığı pulluğu tümosan kaldırsın,benim için hiçbir önemi olmaz.JD ' nin adı yeter.Ancak tabi ki sıkıntılar vardır,bunları da gerekli yerlere bildiririz.Artık devir değişti,insanların elinin altında internet var.bir olumsuz gelişme burdaki çok kişiyi etkileyecek.Firmalar da daha ilgili insanlara.Yine de hem yerli firmalarımıza hem de JD gibi bir markaya haksızlık etmeyelim bence.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 330508, member: 110"] [b]Ynt: john deere 5095m alper5li pulluğu kaldırmadı hepsimi aynı[/b] Konuyu başından beri takip ediyorum ancak her zamanki gibi sapla saman karıştırılıyor.Sıkıntının nasıl çözüleceğini başına gelen bilen arkadaşlar anlatmış,ancak halen bozuk arızalı ben ona traktör demem tarzı yorumlar geliyor.Ha serviste sıkıntı var derseniz o ayrı mesele,ona birşey diyemem.Şimdi serviste bir sıkıntı oldu diye John Deere gibi bir markayı elinizden gelse batıracaksınız.Tamam erkunt tümosan vs yerli traktörlerimiz,iyilerdir hoşturlar ancak JD ile kıyas kabul etmezler.Samimi olarak bayi olmayan,burada fabrikada çalışan mühendisler veya vs ile görüşün,zaten kendileri üstünlüğü kabul edecektir.Üstün olması da gayet normal.3-5 senelik firmalarla köklü firmaları karşılaştırınca bundan en çok zararı hem erkunt hem tümosan görür.JD çoğu sene pazarda ilk sıralarda satış sağlayan bir traktör.JD tümosan veya erkuntla kıyaslanacak motor değildir.Ha JD ' nin kaldırmadığı pulluğu tümosan kaldırsın,benim için hiçbir önemi olmaz.JD ' nin adı yeter.Ancak tabi ki sıkıntılar vardır,bunları da gerekli yerlere bildiririz.Artık devir değişti,insanların elinin altında internet var.bir olumsuz gelişme burdaki çok kişiyi etkileyecek.Firmalar da daha ilgili insanlara.Yine de hem yerli firmalarımıza hem de JD gibi bir markaya haksızlık etmeyelim bence. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5095m alper5li pulluğu kaldırmadı hepsimi aynı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt