PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5105M Traktör İz Genişliği hakkında yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mürsel YAZICI" data-source="post: 799056" data-attributes="member: 44042"><p>Merhaba arkadaşlar geçenlerde Ünlü marka 5 li 14 lü helezon yaylı tam otomatik pulluğu denemek istedim tarlada ön bıçak çizi içerisinde gidiyordu bir türlü sola çekemedik traktörün iz genişliğini artırmak istiyorum jantların konumlarını değiştirerek iz genişliği düşürülüp artırıla biliyor,şuan arka teker iz genişliği 161 cm ön teker 158 cm, en yüksek olanı arka teker için 183 cm ön teker için 198 cm ne gibi artıları ve eksileri olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mürsel YAZICI, post: 799056, member: 44042"] Merhaba arkadaşlar geçenlerde Ünlü marka 5 li 14 lü helezon yaylı tam otomatik pulluğu denemek istedim tarlada ön bıçak çizi içerisinde gidiyordu bir türlü sola çekemedik traktörün iz genişliğini artırmak istiyorum jantların konumlarını değiştirerek iz genişliği düşürülüp artırıla biliyor,şuan arka teker iz genişliği 161 cm ön teker 158 cm, en yüksek olanı arka teker için 183 cm ön teker için 198 cm ne gibi artıları ve eksileri olur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5105M Traktör İz Genişliği hakkında yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt