PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5403 kullanan arkadaşlar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KONYALI ALİ" data-source="post: 245476" data-attributes="member: 5072"><p><strong>Ynt: john deere 5403 kullanan arkadaşlar...</strong></p><p></p><p>ben ben vArım jd 5403 tek çeker kullanan.motor 2005 model geçen sene 2. el aldım.köyde hiç yoktu aklımda jd almakta yoktu bana konyada şakiroglu zorla verdi götür 15 gün kullan begenmezsen getir diye.motoru getirdim ilk başta tümosan 8280 in gördügü işleri göremez diye düşünüyodum.ama motoru kullanmaya başladım yakın en az düzeyde artı o kadar kuvettliki görünüşüne göre tümosan 8280 den dah kuvetli motoru var saman makinasında su pompasında ara işlerinde tümosandan çok iyi.ben bi pulluk taktım toprak sertti 4lü 12 inç olunca süremedim çünkü agırlık yok arka tekerlerde motor kaçırıyor.ama alacaksan kesinlikle tavsiye ederim.4lü 11 inç takıcan işine bakıcan.ben bi tek çiftte kullanmıyorum.çift çeker olsa çitlerinde onunla sürücem.3.085 ve tümosan 8280 var büyük traktör ama her işi jd ile görüyoruz.su pompasında ikisindende az yakıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KONYALI ALİ, post: 245476, member: 5072"] [b]Ynt: john deere 5403 kullanan arkadaşlar...[/b] ben ben vArım jd 5403 tek çeker kullanan.motor 2005 model geçen sene 2. el aldım.köyde hiç yoktu aklımda jd almakta yoktu bana konyada şakiroglu zorla verdi götür 15 gün kullan begenmezsen getir diye.motoru getirdim ilk başta tümosan 8280 in gördügü işleri göremez diye düşünüyodum.ama motoru kullanmaya başladım yakın en az düzeyde artı o kadar kuvettliki görünüşüne göre tümosan 8280 den dah kuvetli motoru var saman makinasında su pompasında ara işlerinde tümosandan çok iyi.ben bi pulluk taktım toprak sertti 4lü 12 inç olunca süremedim çünkü agırlık yok arka tekerlerde motor kaçırıyor.ama alacaksan kesinlikle tavsiye ederim.4lü 11 inç takıcan işine bakıcan.ben bi tek çiftte kullanmıyorum.çift çeker olsa çitlerinde onunla sürücem.3.085 ve tümosan 8280 var büyük traktör ama her işi jd ile görüyoruz.su pompasında ikisindende az yakıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5403 kullanan arkadaşlar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt