PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5403 kullanımı ve ipuçları.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sedatkuran" data-source="post: 245678" data-attributes="member: 17419"><p><strong>Ynt: John Deere 5403 kullanımı ve ipuçları.</strong></p><p></p><p>Ali arkadaşım biz burda torbalıda 4 lü 12' çekiyoruz herhangi bir ek ağırlık gereksinimi duymadan ve topraklarımız olabildiğince ağır. burda önemli olan pulluk ayarı. pulluk toprağa battığında traktörün arka tekerleklerini aşağı doğru bastıtı eğer şahlanma sorunun olursa traktörün önüne ağırlık koymaktan ziyade ön tekerlere su doldur. böylece arka tekerlekleri pulluk ağşağı çektiğinde ön denge ağırlıklarını arttırırsan ön tekerlek meseneti üzerinden ters kuvvet uygulamış olursun dataravali gibi düşün merkez ön ekerleklker bir tarafta pulluk diğerinde ön ağırlıklar. </p><p></p><p>eğer çekişini arttırmak istiyorsan arak ve önb lastiklere kullanma kılavuzunda yazan maxımumları aşmayacak kadar su doldurabilirsin ancak tarktörün patanaj da yapmalı. </p><p></p><p>ben hiç ağırlık eklemeden 4lü 12lik pullukla her işimi görüyorum vites b2 hatta daha gevşek toprakta b3 le bile gidebilirsin. en önemliside pulluğun uçları keskin olacak yani pulluğunu yeni tutut yakında bu konuda daha geniş bi</p><p>lgi vereceğim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sedatkuran, post: 245678, member: 17419"] [b]Ynt: John Deere 5403 kullanımı ve ipuçları.[/b] Ali arkadaşım biz burda torbalıda 4 lü 12' çekiyoruz herhangi bir ek ağırlık gereksinimi duymadan ve topraklarımız olabildiğince ağır. burda önemli olan pulluk ayarı. pulluk toprağa battığında traktörün arka tekerleklerini aşağı doğru bastıtı eğer şahlanma sorunun olursa traktörün önüne ağırlık koymaktan ziyade ön tekerlere su doldur. böylece arka tekerlekleri pulluk ağşağı çektiğinde ön denge ağırlıklarını arttırırsan ön tekerlek meseneti üzerinden ters kuvvet uygulamış olursun dataravali gibi düşün merkez ön ekerleklker bir tarafta pulluk diğerinde ön ağırlıklar. eğer çekişini arttırmak istiyorsan arak ve önb lastiklere kullanma kılavuzunda yazan maxımumları aşmayacak kadar su doldurabilirsin ancak tarktörün patanaj da yapmalı. ben hiç ağırlık eklemeden 4lü 12lik pullukla her işimi görüyorum vites b2 hatta daha gevşek toprakta b3 le bile gidebilirsin. en önemliside pulluğun uçları keskin olacak yani pulluğunu yeni tutut yakında bu konuda daha geniş bi lgi vereceğim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5403 kullanımı ve ipuçları.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt