PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5403 kullanımı ve ipuçları.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganaytekin" data-source="post: 840216" data-attributes="member: 25682"><p><strong>Ynt: John Deere 5403 kullanımı ve ipuçları.</strong></p><p></p><p>selamünaleykum benim johndere yok fakat bu tüm traktörler için geçerli traktörün toprapa aşırı batma nedeni tabiki pulluk ayarının gergisinin dengesizliğinden kaynaklanır birde toprak tavı çok önemli toprak tava gekmeden sürülürse kessekler haliyle nemliyken gezilen yerler sert gezilmeyen yerler daha yumuşak olur tava geldiğinde bu sorun olmaz birde ne tür bir pukkuk kullanıyorsunuz benim tercihim patlatma ağızlı özelliği olan pulluklar hep aynı ayar toprakta ilerleme özelliği oluyo birde bıçak ayarları tam yapılmalı çizgi ayarı sağ sol gergi ayarı ve ara koluyla ön arka bıçak dengesi birde sağ taraftaki kolla bıçağın tam dengeli karık yapmıycak şekilde ayarlanması gerekir eğer hidrolikde kaçırma sorununuz varsa pulluğu tekerlek ayarıyla kullanmanızı tavsiye ederim geri kalan traktörün sesiyle aranızda kurduğunuz irtibat kafi diycem teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganaytekin, post: 840216, member: 25682"] [b]Ynt: John Deere 5403 kullanımı ve ipuçları.[/b] selamünaleykum benim johndere yok fakat bu tüm traktörler için geçerli traktörün toprapa aşırı batma nedeni tabiki pulluk ayarının gergisinin dengesizliğinden kaynaklanır birde toprak tavı çok önemli toprak tava gekmeden sürülürse kessekler haliyle nemliyken gezilen yerler sert gezilmeyen yerler daha yumuşak olur tava geldiğinde bu sorun olmaz birde ne tür bir pukkuk kullanıyorsunuz benim tercihim patlatma ağızlı özelliği olan pulluklar hep aynı ayar toprakta ilerleme özelliği oluyo birde bıçak ayarları tam yapılmalı çizgi ayarı sağ sol gergi ayarı ve ara koluyla ön arka bıçak dengesi birde sağ taraftaki kolla bıçağın tam dengeli karık yapmıycak şekilde ayarlanması gerekir eğer hidrolikde kaçırma sorununuz varsa pulluğu tekerlek ayarıyla kullanmanızı tavsiye ederim geri kalan traktörün sesiyle aranızda kurduğunuz irtibat kafi diycem teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5403 kullanımı ve ipuçları.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt