PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JOHN DEERE 5615 ile ayçiçek ekimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 957528" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE 5615 ile ayçiçek ekimi</strong></p><p></p><p>İslam bizim topraklarımız yağlı kepir İretem in hoşuma gitmeyen yanı baltaların arkasındaki kapatıcı ayaklar çok dar toprak aralarından geçmiyor aynı şekilde baskı lastiklerinin etrafından geçen demir çember baskı lastiklerine hem yanlarından hemde arkasından çok yakın ağır tavda lastikler randımanlı dönmüyor, baltalar ağır tavdan tıkanmıyor ama baltalardan sonra toprak sorun yaratıyor, benim Kurt ta böyle sorunlar yok su duran çamurun içinden geçiyorum hiç problem olmuyor.</p><p>sağol Yılmaz, işlerden vakit bulursam paylaşırım.</p><p>sağol Nail abi, evet irtem Hayrabolu, JD Çerkezköy Hema üretimi.</p><p>sağol Şafak tşk ederim.</p><p>sağol Alper bugün ancak bitti bizde yağış çok fazlaydı ancak bitti.makinenin atımı iyidi baltalardada tıkanmadı ama kapayıcı ayaklar ve baskı lastikleri problem, bugün buyıl yeni alınan Şakalak marka makinenin ekimini gördüm 20 günlük olmuş ayçiçekler durup foto çekecektim tarlaya naza3 deyer diye korktum, ben bugüne kadar böyle denk çıkmış ve her bitkinin aynı boyda gelişen ayçiçek tarlası ilk defa gördüm, zaten şakalak a ilgim vardı bu kış bir şakalak alıyorum Alper.</p><p>sağol Ercan.</p><p>sağolun...</p><p>evet seri bir 1500 devirde iyi gidiyor dönüşlerdede seri oluyor.</p><p>sağol topram tşk ederim...</p><p>yukarıda açıklamaları yaptım Ufuk hocam, ayçiçek ekim makinesi ŞAKALAK.</p><p>sağolun tşk ederim.</p><p>sağol Emre, elimden geldiği kadar paylaşımlara devam..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 957528, member: 18947"] [b]Ynt: JOHN DEERE 5615 ile ayçiçek ekimi[/b] İslam bizim topraklarımız yağlı kepir İretem in hoşuma gitmeyen yanı baltaların arkasındaki kapatıcı ayaklar çok dar toprak aralarından geçmiyor aynı şekilde baskı lastiklerinin etrafından geçen demir çember baskı lastiklerine hem yanlarından hemde arkasından çok yakın ağır tavda lastikler randımanlı dönmüyor, baltalar ağır tavdan tıkanmıyor ama baltalardan sonra toprak sorun yaratıyor, benim Kurt ta böyle sorunlar yok su duran çamurun içinden geçiyorum hiç problem olmuyor. sağol Yılmaz, işlerden vakit bulursam paylaşırım. sağol Nail abi, evet irtem Hayrabolu, JD Çerkezköy Hema üretimi. sağol Şafak tşk ederim. sağol Alper bugün ancak bitti bizde yağış çok fazlaydı ancak bitti.makinenin atımı iyidi baltalardada tıkanmadı ama kapayıcı ayaklar ve baskı lastikleri problem, bugün buyıl yeni alınan Şakalak marka makinenin ekimini gördüm 20 günlük olmuş ayçiçekler durup foto çekecektim tarlaya naza3 deyer diye korktum, ben bugüne kadar böyle denk çıkmış ve her bitkinin aynı boyda gelişen ayçiçek tarlası ilk defa gördüm, zaten şakalak a ilgim vardı bu kış bir şakalak alıyorum Alper. sağol Ercan. sağolun... evet seri bir 1500 devirde iyi gidiyor dönüşlerdede seri oluyor. sağol topram tşk ederim... yukarıda açıklamaları yaptım Ufuk hocam, ayçiçek ekim makinesi ŞAKALAK. sağolun tşk ederim. sağol Emre, elimden geldiği kadar paylaşımlara devam.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JOHN DEERE 5615 ile ayçiçek ekimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt