PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
John deere 5625 aranıyor. 4wd kabinli ve sperplus..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="adanalı_01" data-source="post: 140405" data-attributes="member: 4826"><p><strong>Ynt: John deere 5625 aranıyor. 4wd kabinli ve sperplus..</strong></p><p></p><p>... sevgili arkadaşım 40.000 liraya kabınlı klımalı john deere 5625 super plus bulamazsın belkı yan sanayı kabınlı belkı bulursun benımkı orjnl aslında bende erteledim simdi sattmayı 2 ay sonra falan diye düşünüyorum cunku mısır ekımımız basladı bu işin gucun ıcınde sımdı satamam belkı sana satmazsam 2 ay sonra kısmet olabilir 40 000 lıraya td 85 bulabilirsin kabinsiz klımasız levyesiz yerlı malı bir traktor bunlarda benım traktörumden eksılerı benimkinin artısı cokkk.. aslında ben cok makul bır fiat istedim cok deiiil ama sen bilirsin tabiki.. benm traktr en basta avrupa bir traktör kabin klıma levye icine ses almıyor artısı anlatmayla btmez...ben tam bir yıl once 63 bindi şimdi 50 bin şimdi 10 15 bin zararına veriyom.. kısmt tabıkıde neyse alacagın traktör simdiden hayırlı olsun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adanalı_01, post: 140405, member: 4826"] [b]Ynt: John deere 5625 aranıyor. 4wd kabinli ve sperplus..[/b] ... sevgili arkadaşım 40.000 liraya kabınlı klımalı john deere 5625 super plus bulamazsın belkı yan sanayı kabınlı belkı bulursun benımkı orjnl aslında bende erteledim simdi sattmayı 2 ay sonra falan diye düşünüyorum cunku mısır ekımımız basladı bu işin gucun ıcınde sımdı satamam belkı sana satmazsam 2 ay sonra kısmet olabilir 40 000 lıraya td 85 bulabilirsin kabinsiz klımasız levyesiz yerlı malı bir traktor bunlarda benım traktörumden eksılerı benimkinin artısı cokkk.. aslında ben cok makul bır fiat istedim cok deiiil ama sen bilirsin tabiki.. benm traktr en basta avrupa bir traktör kabin klıma levye icine ses almıyor artısı anlatmayla btmez...ben tam bir yıl once 63 bindi şimdi 50 bin şimdi 10 15 bin zararına veriyom.. kısmt tabıkıde neyse alacagın traktör simdiden hayırlı olsun... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
John deere 5625 aranıyor. 4wd kabinli ve sperplus..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt