PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ykt123" data-source="post: 339481" data-attributes="member: 26127"><p><strong>Ynt: john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir</strong></p><p></p><p>yaw sen ne biliyorsun asıl traktör hakında benimki fanatiklik degil tamamı nh yide mf yide biliyoruz manevralarını adamı hasta etme denedik paylastık sunu da bil bu ölcümü traktörün boyuna göre yapılar burun uzunlugu vsayire işte bende kubotayı gecen videoda 4 bucuk metrede denemişlerdi bende john deerenin manevrasını sen hariç diger herkeste biliyor j deerenin dönüş kabiliyeti kubota gibidir nie diyeceksin cünkü ikisinin de ön dingil deki direksiyon düzenegi aynı bu ara da 5725 95 hp ve uzun yüksek emsali olan bi traktörle deneyin öyle kafadan atıp tutma tamammı neyin ne oldugunu sen den daha iyi biliyorum merak etme en basiti götür sende benim gibi 4 bucuk metreyi ölc ve 85 hp lik nh yi veya mf yi koy oraya dönmeye calış bakalım ne oluyor eger biraz vicdanın varsa elini yüregine koy ve dene lütfen dogreuları söyliyelim kimsenin kimseye yalan söylemeye ihtiyacı yok sonucta denedik paylastık ki arkadaslar görsün yani ben reklam falan yapma amaclı yapmadım beni reklam ilgilendirmiyor kendi traktörümün manevrasını gösterdim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ykt123, post: 339481, member: 26127"] [b]Ynt: john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir[/b] yaw sen ne biliyorsun asıl traktör hakında benimki fanatiklik degil tamamı nh yide mf yide biliyoruz manevralarını adamı hasta etme denedik paylastık sunu da bil bu ölcümü traktörün boyuna göre yapılar burun uzunlugu vsayire işte bende kubotayı gecen videoda 4 bucuk metrede denemişlerdi bende john deerenin manevrasını sen hariç diger herkeste biliyor j deerenin dönüş kabiliyeti kubota gibidir nie diyeceksin cünkü ikisinin de ön dingil deki direksiyon düzenegi aynı bu ara da 5725 95 hp ve uzun yüksek emsali olan bi traktörle deneyin öyle kafadan atıp tutma tamammı neyin ne oldugunu sen den daha iyi biliyorum merak etme en basiti götür sende benim gibi 4 bucuk metreyi ölc ve 85 hp lik nh yi veya mf yi koy oraya dönmeye calış bakalım ne oluyor eger biraz vicdanın varsa elini yüregine koy ve dene lütfen dogreuları söyliyelim kimsenin kimseye yalan söylemeye ihtiyacı yok sonucta denedik paylastık ki arkadaslar görsün yani ben reklam falan yapma amaclı yapmadım beni reklam ilgilendirmiyor kendi traktörümün manevrasını gösterdim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt