PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stromae" data-source="post: 387960" data-attributes="member: 26079"><p><strong>Ynt: john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir</strong></p><p></p><p>2006 model superplus değil biraz yavaş salla 25 milyarmış çüş ! Aldığının sabahı araret yaptı yalandan kim ölmüş allah var yukarda benimkide 2010 model daha hiç bir sorunu yok hor kullanmama rağmen niye yalan atıyosunuz erkeeeeem ? Ben edirne gibi yerde 4 lü 14 numara pulluk koşuyorum o motora td 85 4 lü 12 gidiyor hangi akla hizmet kimi kandırıyosunuz siz jd nin bir tek kaldırma kapasitesi düşük adamlar bişey biliyoki öle yapmış siz daha profösörsünüz tabiii odtü de okumuş adamlarsınız bilirsiniz ! 2400 kg kapasite koymuş adam ona en ideal 4-14 5 li olduğu zamn kaldırmaz uzun çünkü bunu kafanız almıyor siz sadece karalıyosunuz o aldığınız masseyle nh ler çokmu az yakıyor ben mazotu düşünseydim zaten jd almazdım yakan motor tabiki çekicek alın erkunt her taraf geçsin başınıza bende jd kullanıyorum ama yekta arkdaşım yakıt konusunda abartma lütfen yakıyor hakkını veriyor bende 200 dönüm tarla var her türlü işimi görür kötüleyen adamlar çok büyük çiftçi olsanız zaten gelip burda laf ebeliği yapmazdınız çorluda gördüm adam klimasını bile yerinden çıkarmış kabini mahvetmiş lastik kalmamış 5000 saatte diyorki bu motor kötü çekmiyor ulan motordan bir gram yağ akmamış be hor kullanın kullanın sonra motoru kötüleyin 135 çakalın bile yoktur senin o konuşan ziyanlık !! Zaten foto bile koymamışsın sen o motora para vermişsin emek vermişsin almışssın 2006 dan beri kullanıyorsun daha o zamn neden satmadın ??? Neden servis suçlu olunca motorda suçlu olur ... Hiç kendinizi yormayın koskoca JOHN DEERE firması gelip burda 3-5 çapulcunun sözüne bakıpta reziiil olmaz !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stromae, post: 387960, member: 26079"] [b]Ynt: john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir[/b] 2006 model superplus değil biraz yavaş salla 25 milyarmış çüş ! Aldığının sabahı araret yaptı yalandan kim ölmüş allah var yukarda benimkide 2010 model daha hiç bir sorunu yok hor kullanmama rağmen niye yalan atıyosunuz erkeeeeem ? Ben edirne gibi yerde 4 lü 14 numara pulluk koşuyorum o motora td 85 4 lü 12 gidiyor hangi akla hizmet kimi kandırıyosunuz siz jd nin bir tek kaldırma kapasitesi düşük adamlar bişey biliyoki öle yapmış siz daha profösörsünüz tabiii odtü de okumuş adamlarsınız bilirsiniz ! 2400 kg kapasite koymuş adam ona en ideal 4-14 5 li olduğu zamn kaldırmaz uzun çünkü bunu kafanız almıyor siz sadece karalıyosunuz o aldığınız masseyle nh ler çokmu az yakıyor ben mazotu düşünseydim zaten jd almazdım yakan motor tabiki çekicek alın erkunt her taraf geçsin başınıza bende jd kullanıyorum ama yekta arkdaşım yakıt konusunda abartma lütfen yakıyor hakkını veriyor bende 200 dönüm tarla var her türlü işimi görür kötüleyen adamlar çok büyük çiftçi olsanız zaten gelip burda laf ebeliği yapmazdınız çorluda gördüm adam klimasını bile yerinden çıkarmış kabini mahvetmiş lastik kalmamış 5000 saatte diyorki bu motor kötü çekmiyor ulan motordan bir gram yağ akmamış be hor kullanın kullanın sonra motoru kötüleyin 135 çakalın bile yoktur senin o konuşan ziyanlık !! Zaten foto bile koymamışsın sen o motora para vermişsin emek vermişsin almışssın 2006 dan beri kullanıyorsun daha o zamn neden satmadın ??? Neden servis suçlu olunca motorda suçlu olur ... Hiç kendinizi yormayın koskoca JOHN DEERE firması gelip burda 3-5 çapulcunun sözüne bakıpta reziiil olmaz ! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt