PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stromae" data-source="post: 388924" data-attributes="member: 26079"><p><strong>Ynt: john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir</strong></p><p></p><p>Ben 200 dönümle hava atmıyorum yanlış taraftan anlama kardeşim ! Aksine kötülüyorum kendimi ben 5625 i zaten övmüyorum benim işimi görüyor dimi fazla söze gerek yok. Açık söylemek gerekir öyle çok çok güçlü kuvvetli bi makina değil kuvvet yönünden bakarsak o kadr övülcek bi traktör değil . Ama şunu söylemeliyim 5503 ler var 5715 ler var adam 1000 dönüm yer işledi bununla köyde herkes motor değiştirdi diye oda gitti 125 bg lik mf 6470 aldı kendisinede sordum ben dedi motorumdan çok memnundum ama yetmiyor dedi john deere baktım bulamadım buldum ama çok pahalıydı dedi ve gitti mf aldı 2 gün sonra hidroliklerden arıza yaptı 5000 TL alırsan düz sade makine alıcaksın 6000 serisi kaliteli demişsin evet kaliteli bunu herkes biliyor inkar edende yok zaten sonuçta 5025 serisi JD nin bi serisi ve kendi markası ne kadar olursa olsun çoğu makinadan döküm olarak yine kaliteli olduğuna inanıyorum . Bana yaşın kaç demişsin erkek adamın yaşı sorulmaz bunu soruyosan bana ben senin yaşından şüphe ederim bilmem anlatabildimmi ! Bu arada bizim köyde 5 tane 5625 1 tane 5725 1 tanede 5095 M var ve 5095 i değiştirdi adam randımanlı değil diye peki o 5625 vs 5725 olan kişiler neden memnun motorundan burda durup düşünmek lazım her kafadan bir ses çıkıyor motor şans işidir kimine kötü çıkar kimine iyi allaha şükür ben çok memnunum param olursa birde 5725 alırım inada inat ! Sizin bu kötülemenizler yukardada söledim JOHN DEERE ezilmez çiftçi kaybeder motorun iyi ve kötü yanlarına gelirsek hidrolik kolları kaldırmıyor ama şikayetçi değilim , vitesleri çok hızlı şikayetçi değilim çünkü vites seçeneği çok var kabinine zaten kimse laf söyleyemez kabin işini john deere den iyi yapan bi traktör firması yok .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stromae, post: 388924, member: 26079"] [b]Ynt: john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir[/b] Ben 200 dönümle hava atmıyorum yanlış taraftan anlama kardeşim ! Aksine kötülüyorum kendimi ben 5625 i zaten övmüyorum benim işimi görüyor dimi fazla söze gerek yok. Açık söylemek gerekir öyle çok çok güçlü kuvvetli bi makina değil kuvvet yönünden bakarsak o kadr övülcek bi traktör değil . Ama şunu söylemeliyim 5503 ler var 5715 ler var adam 1000 dönüm yer işledi bununla köyde herkes motor değiştirdi diye oda gitti 125 bg lik mf 6470 aldı kendisinede sordum ben dedi motorumdan çok memnundum ama yetmiyor dedi john deere baktım bulamadım buldum ama çok pahalıydı dedi ve gitti mf aldı 2 gün sonra hidroliklerden arıza yaptı 5000 TL alırsan düz sade makine alıcaksın 6000 serisi kaliteli demişsin evet kaliteli bunu herkes biliyor inkar edende yok zaten sonuçta 5025 serisi JD nin bi serisi ve kendi markası ne kadar olursa olsun çoğu makinadan döküm olarak yine kaliteli olduğuna inanıyorum . Bana yaşın kaç demişsin erkek adamın yaşı sorulmaz bunu soruyosan bana ben senin yaşından şüphe ederim bilmem anlatabildimmi ! Bu arada bizim köyde 5 tane 5625 1 tane 5725 1 tanede 5095 M var ve 5095 i değiştirdi adam randımanlı değil diye peki o 5625 vs 5725 olan kişiler neden memnun motorundan burda durup düşünmek lazım her kafadan bir ses çıkıyor motor şans işidir kimine kötü çıkar kimine iyi allaha şükür ben çok memnunum param olursa birde 5725 alırım inada inat ! Sizin bu kötülemenizler yukardada söledim JOHN DEERE ezilmez çiftçi kaybeder motorun iyi ve kötü yanlarına gelirsek hidrolik kolları kaldırmıyor ama şikayetçi değilim , vitesleri çok hızlı şikayetçi değilim çünkü vites seçeneği çok var kabinine zaten kimse laf söyleyemez kabin işini john deere den iyi yapan bi traktör firması yok . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt