PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="real_!!" data-source="post: 388942" data-attributes="member: 19379"><p><strong>Ynt: john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir</strong></p><p></p><p>yaw bırak git işine ya çapulcu lafını sen yazdın .. ((((((koskoca JOHN DEERE firması gelip burda 3-5 çapulcunun sözüne bakıpta reziiil olmaz !))))</p><p>bunu km yazdı benmi yazdım halla halla ... gel istediğin gibi konuşalım argo gel özele burda kmsenin huzurunu bozma... önce konuşup konuşup sonra uzatmayalım deme.. </p><p>her traktör topraktan toprağa farklı pulluk takar burda 5li 12 takıyolar td85e td80e 4lü14 takıyolar.. dene gör die bişe yok toprak yapısı farklı </p><p>kardeş çok yer işleyen bilgisayara oturamazmı yada köyünde olamazmı bilgisayar .. ben 350 dönüm yer ekiyorm ayçiçeğini buğdayımı arpamı ektim fasulyemi domatesimi bahçede meyve ağaçlarıyla uraşıyorm şuan .. merak etme bugun yada yarın gidecem </p><p>fırsat olmuyoki tarlaya gitmek hergün yağmur yağıyor .. çiftci olan adam hiçmi yatmıcak sen narıyosun o zmn burda 200 dönüm 200 dönümdür .</p><p>ben kendim için demedm büyük çifçi sitenin çoğunluğu senden çok ekiyor merak etme buraya aylarca giremeyende oluyo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="real_!!, post: 388942, member: 19379"] [b]Ynt: john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir[/b] yaw bırak git işine ya çapulcu lafını sen yazdın .. ((((((koskoca JOHN DEERE firması gelip burda 3-5 çapulcunun sözüne bakıpta reziiil olmaz !)))) bunu km yazdı benmi yazdım halla halla ... gel istediğin gibi konuşalım argo gel özele burda kmsenin huzurunu bozma... önce konuşup konuşup sonra uzatmayalım deme.. her traktör topraktan toprağa farklı pulluk takar burda 5li 12 takıyolar td85e td80e 4lü14 takıyolar.. dene gör die bişe yok toprak yapısı farklı kardeş çok yer işleyen bilgisayara oturamazmı yada köyünde olamazmı bilgisayar .. ben 350 dönüm yer ekiyorm ayçiçeğini buğdayımı arpamı ektim fasulyemi domatesimi bahçede meyve ağaçlarıyla uraşıyorm şuan .. merak etme bugun yada yarın gidecem fırsat olmuyoki tarlaya gitmek hergün yağmur yağıyor .. çiftci olan adam hiçmi yatmıcak sen narıyosun o zmn burda 200 dönüm 200 dönümdür . ben kendim için demedm büyük çifçi sitenin çoğunluğu senden çok ekiyor merak etme buraya aylarca giremeyende oluyo. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt