PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5625 traktörü olanlar ve kullanan arkadaslar görüşlerinizi bekliyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ykt123" data-source="post: 303126" data-attributes="member: 26127"><p><strong>Ynt: john deere 5625 traktörü olanlar ve kullanan arkadaslar görüşlerinizi bekliyorum</strong></p><p></p><p>vala beni ne sen ne servis baglıyosunuz bunu bil ama yanlış yapıyorsun makinayı kötülüyorsun yapma gel göster traktörü hem sen kulanacan hem de ben bakalım aynı mı ya sorun sende yada o traktör john deere degil şimdi egri oturup dogru konuşmak lazım john deerenin 5000 serisini begenmiyen arkadaslar elinizi vicdanınıuza koyup öyle konuşun simdi amerika montajılı olan 5025 serisi normal çiftciye yönelik piyasaya sunuluyor e o da diger markaların emsaleriyle aynı fiyat e bide bunun daha donanımlı daha çok özelige sahip olan 5020 serisi ise dahazengin çiftcilere yönelik üretiliyor birin fiyatı 70 miliyar birin fiyatı 55 bin euro dan baslıyor haa eger o makina sana göre degilse vereceksin gidip daha iyisini alacaksın ama benim anlamadım bugune kadar hiç bir kötü tarafını sölemedigin traktörünü neden şimdi kötülüyon anlamıyom servisle tartıstın suc senle servisin makinanın günahı ne bilmiyorum vLa kusura bakma ben üç bes kurus için kimseyi ne överim ne kötülerim çok sükür durumum iyi emegimin karsılıgı bana yetiyor maası sen git sana baglarlar merak etme</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ykt123, post: 303126, member: 26127"] [b]Ynt: john deere 5625 traktörü olanlar ve kullanan arkadaslar görüşlerinizi bekliyorum[/b] vala beni ne sen ne servis baglıyosunuz bunu bil ama yanlış yapıyorsun makinayı kötülüyorsun yapma gel göster traktörü hem sen kulanacan hem de ben bakalım aynı mı ya sorun sende yada o traktör john deere degil şimdi egri oturup dogru konuşmak lazım john deerenin 5000 serisini begenmiyen arkadaslar elinizi vicdanınıuza koyup öyle konuşun simdi amerika montajılı olan 5025 serisi normal çiftciye yönelik piyasaya sunuluyor e o da diger markaların emsaleriyle aynı fiyat e bide bunun daha donanımlı daha çok özelige sahip olan 5020 serisi ise dahazengin çiftcilere yönelik üretiliyor birin fiyatı 70 miliyar birin fiyatı 55 bin euro dan baslıyor haa eger o makina sana göre degilse vereceksin gidip daha iyisini alacaksın ama benim anlamadım bugune kadar hiç bir kötü tarafını sölemedigin traktörünü neden şimdi kötülüyon anlamıyom servisle tartıstın suc senle servisin makinanın günahı ne bilmiyorum vLa kusura bakma ben üç bes kurus için kimseyi ne överim ne kötülerim çok sükür durumum iyi emegimin karsılıgı bana yetiyor maası sen git sana baglarlar merak etme [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5625 traktörü olanlar ve kullanan arkadaslar görüşlerinizi bekliyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt