PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5715 ilk kavramada sinme sıkıntısı.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="BlackStorm" data-source="post: 1029047" data-attributes="member: 53845"><p>Benim 5725 pompa keçelerindeki kaçak yüzünden pompacıya gitti geldi. Önceden zorladımı pof stop ederdi. Şimdi stop edene kadar cok direniyor pulluğu baya çekiyor hemen stop etmiyor. Pulluk topraktayken durursam gaz vermeden kalkınca zorluyor toparlayamıyor Ama gaza basıp kalkınca asılıp gidiyor.. Bence bu anormal bir durum değil bu yağ basınçlı olması yüzünden veya JD motorları böyle diye düşünüyorum. Bizde 3075 var deutz motorlu onda ise daha farklı gaz az versende traktör düşük devirde çekiyor kuyruk milinide çok hızlı dönderiyor. 3075 de güç üretimi düşük devirlerde başlıyor JD de ise biraz gaz vermek gerekiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BlackStorm, post: 1029047, member: 53845"] Benim 5725 pompa keçelerindeki kaçak yüzünden pompacıya gitti geldi. Önceden zorladımı pof stop ederdi. Şimdi stop edene kadar cok direniyor pulluğu baya çekiyor hemen stop etmiyor. Pulluk topraktayken durursam gaz vermeden kalkınca zorluyor toparlayamıyor Ama gaza basıp kalkınca asılıp gidiyor.. Bence bu anormal bir durum değil bu yağ basınçlı olması yüzünden veya JD motorları böyle diye düşünüyorum. Bizde 3075 var deutz motorlu onda ise daha farklı gaz az versende traktör düşük devirde çekiyor kuyruk milinide çok hızlı dönderiyor. 3075 de güç üretimi düşük devirlerde başlıyor JD de ise biraz gaz vermek gerekiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere 5715 ilk kavramada sinme sıkıntısı.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt