PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
John Deere 5725 Kültivatör Çekimi (2018)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tmmydclx59" data-source="post: 1227527" data-attributes="member: 74842"><p>The_Hocanın verdiği bilgiler doğru fakat bunlar super plus olmayan modeller yani 2008 yılı öncesi 5725 5625 modelleri için geçerlidir 2008 yılından sonra yani bizimki 2009 model kendi traktörümün özelliklerini söyleyeyim ben kısaca</p><p></p><p>motor gücü 93hp yani 5093e motorları ile aynı motor bildiğiniz şuanda satışta olan yani (powertech turbo)</p><p>vites 12 ileri 12 geri shuttle mevcut (power reverser)</p><p>yolda 40km/h sürate ulaşabiliyor.</p><p>4 çıkış valf mevcut</p><p>hidrolik kaldırma kapasitesi 2100kg</p><p>kuyruk mili 2 çeşit devri mevcut 540 ve 750 devir olarak</p><p>depo kapasitesi 140 litre</p><p>yakıt tüketimini şöyle söyleyeyim 4lu 14 numara pulluk ile yaklaşık dönümde 2.5 litre civarı mazot harcıyor</p><p></p><p>ama her ne olursa olsun şöyle bir durum var eğer traktör bakımından hiç anlamıyorsanız yani yağ değişimini bile yapamayan arkadaşlarımız var ben sadece çiftçiliğimi yaparım bakımlardan anlamam diyen arkadaşlar için servis ücretleri biraz pahalı gelebilir çünkü john deere nin iyi mi dersiniz kötü mü bilemem servis dışında ne parçasını bulabilirsiniz nede bir yerde bakım yaptırabilirsiniz tabi bu il il değişiklik gösterebilir anlayan usta vardır anlamayan usta vardır ama parça olarak servise mecbursunuz eğer dikkat etmeden arızalı bir traktör alırsanız sizi bildiğiniz ağlatabilir yani temiz hor kullanılmamış bir traktör bulursanız marka ne olursa olsun sizi üzmez zaten sadece john deere içinde konuşmuyorum benim john deere markasını tercih etmemin sebebi kabin konforu kliması vb. rahatlığı yani kısaca ben bunlara dikkat ettim alırken aldığımda sadece genel bakımları yaptırdım okadar 2 yıldır sıfır sıkıntı sadece yağ değiştirip kullanıyorum.</p><p></p><p>ayrıca izlemek isterseniz burada bir çok farklı işte videolarım mevcut bakabilirsiniz.</p><p></p><p><a href="https://www.youtube.com/channel/UCtNjQqVVXFUJOEvwpjWs_0w/videos?view_as=subscriber" target="_blank">https://www.youtube.com/channel/UCtNjQqVVXFUJOEvwpjWs_0w/videos?view_as=subscriber</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tmmydclx59, post: 1227527, member: 74842"] The_Hocanın verdiği bilgiler doğru fakat bunlar super plus olmayan modeller yani 2008 yılı öncesi 5725 5625 modelleri için geçerlidir 2008 yılından sonra yani bizimki 2009 model kendi traktörümün özelliklerini söyleyeyim ben kısaca motor gücü 93hp yani 5093e motorları ile aynı motor bildiğiniz şuanda satışta olan yani (powertech turbo) vites 12 ileri 12 geri shuttle mevcut (power reverser) yolda 40km/h sürate ulaşabiliyor. 4 çıkış valf mevcut hidrolik kaldırma kapasitesi 2100kg kuyruk mili 2 çeşit devri mevcut 540 ve 750 devir olarak depo kapasitesi 140 litre yakıt tüketimini şöyle söyleyeyim 4lu 14 numara pulluk ile yaklaşık dönümde 2.5 litre civarı mazot harcıyor ama her ne olursa olsun şöyle bir durum var eğer traktör bakımından hiç anlamıyorsanız yani yağ değişimini bile yapamayan arkadaşlarımız var ben sadece çiftçiliğimi yaparım bakımlardan anlamam diyen arkadaşlar için servis ücretleri biraz pahalı gelebilir çünkü john deere nin iyi mi dersiniz kötü mü bilemem servis dışında ne parçasını bulabilirsiniz nede bir yerde bakım yaptırabilirsiniz tabi bu il il değişiklik gösterebilir anlayan usta vardır anlamayan usta vardır ama parça olarak servise mecbursunuz eğer dikkat etmeden arızalı bir traktör alırsanız sizi bildiğiniz ağlatabilir yani temiz hor kullanılmamış bir traktör bulursanız marka ne olursa olsun sizi üzmez zaten sadece john deere içinde konuşmuyorum benim john deere markasını tercih etmemin sebebi kabin konforu kliması vb. rahatlığı yani kısaca ben bunlara dikkat ettim alırken aldığımda sadece genel bakımları yaptırdım okadar 2 yıldır sıfır sıkıntı sadece yağ değiştirip kullanıyorum. ayrıca izlemek isterseniz burada bir çok farklı işte videolarım mevcut bakabilirsiniz. [URL="https://www.youtube.com/channel/UCtNjQqVVXFUJOEvwpjWs_0w/videos?view_as=subscriber"]https://www.youtube.com/channel/UCtNjQqVVXFUJOEvwpjWs_0w/videos?view_as=subscriber[/URL] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
John Deere 5725 Kültivatör Çekimi (2018)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt