PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
john deere 5725 mi new holland td95 mi ? hangisi daha iyi ve hangisi çeker ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sevyanli" data-source="post: 287117" data-attributes="member: 922"><p><strong>Ynt: john deere 5725 mi new holland td95 mi ? hangisi daha iyi ve hangisi çeker ?</strong></p><p></p><p>iyi akşamlar jd nin tartışılmaz üstünlüğünün olduğu bir gerçek ama bence hindistan uyruklular hariç </p><p>new holland yerli üretim tt ve tdserilerini nekadar basite indirgemişse teknolojik olarak jd 56-5725</p><p>serileride bence okadar basit. ls traktör örneğin hem daha ucuz hem daha konforlu bu sadece</p><p>benim fikirlerim ben bir nh kullanıcısı ve hastasıyım ama dediğim gibi eksikler var enbeğenmediğiniz marka </p><p>bile örneğin dört jaklı hidrolik sistem standart sunduğu halde bizimkiler ekstra ücret karşılığı takıyor</p><p>oyüzden bu piyasada iyi araştırma yapıp tercihi ono göre yapmak lazım bence çünkü seçenek çok</p><p>iki markaya takılıp kalmamalı teşekkürler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sevyanli, post: 287117, member: 922"] [b]Ynt: john deere 5725 mi new holland td95 mi ? hangisi daha iyi ve hangisi çeker ?[/b] iyi akşamlar jd nin tartışılmaz üstünlüğünün olduğu bir gerçek ama bence hindistan uyruklular hariç new holland yerli üretim tt ve tdserilerini nekadar basite indirgemişse teknolojik olarak jd 56-5725 serileride bence okadar basit. ls traktör örneğin hem daha ucuz hem daha konforlu bu sadece benim fikirlerim ben bir nh kullanıcısı ve hastasıyım ama dediğim gibi eksikler var enbeğenmediğiniz marka bile örneğin dört jaklı hidrolik sistem standart sunduğu halde bizimkiler ekstra ücret karşılığı takıyor oyüzden bu piyasada iyi araştırma yapıp tercihi ono göre yapmak lazım bence çünkü seçenek çok iki markaya takılıp kalmamalı teşekkürler... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
john deere 5725 mi new holland td95 mi ? hangisi daha iyi ve hangisi çeker ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt