PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JOHN DEERE 5E SERİSİ(3 PİSTON) ORJ KABİNİN FOTOĞRAFLARI.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 745159" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE 5E SERİSİ(3 PİSTON) ORJ KABİNİN FOTOĞRAFLARI.</strong></p><p></p><p>saolasın kardeşimteşekkürler.biliyorum abi ama bence parasının hakkını veren bir traktör (kendi traktörüm için konuşuyosaolun ileriye doğru olabilir diye düşünüyorum.ama bence 9 3 benim için çok çok yeterli ben şunu demek isitorum.benim için bu motorun agır devir olması daha güzel bence rampalarda filan daha güzel dün bizim köyün giriş rampasında 3.5 tona yakın yük ile seri 3 le çok rahat çıktım.aynı yerde başka bir arkadaşın motoru.kesiliyor.ben unu 93 bağluyorum ama 12 12 opsiyonel gelebilir diyorlarmış(duyduğuma göre)12 12 gelirse fiyat biraz daha pahalı olacağını düşünüyorum ve tabi kişsel düşüncem genel olarak ben traktörde sadeliği severim yani elektrnik maximum olursa teçsşzat fazla olursa her makine için arıza oranı 1 kat daha fazla olur diye düşünüyorum.(tabi kişsel düşüncem mesala 6515 jd ler var onlarda mimumun elektronik var)saygılar kardeşim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 745159, member: 46081"] [b]Ynt: JOHN DEERE 5E SERİSİ(3 PİSTON) ORJ KABİNİN FOTOĞRAFLARI.[/b] saolasın kardeşimteşekkürler.biliyorum abi ama bence parasının hakkını veren bir traktör (kendi traktörüm için konuşuyosaolun ileriye doğru olabilir diye düşünüyorum.ama bence 9 3 benim için çok çok yeterli ben şunu demek isitorum.benim için bu motorun agır devir olması daha güzel bence rampalarda filan daha güzel dün bizim köyün giriş rampasında 3.5 tona yakın yük ile seri 3 le çok rahat çıktım.aynı yerde başka bir arkadaşın motoru.kesiliyor.ben unu 93 bağluyorum ama 12 12 opsiyonel gelebilir diyorlarmış(duyduğuma göre)12 12 gelirse fiyat biraz daha pahalı olacağını düşünüyorum ve tabi kişsel düşüncem genel olarak ben traktörde sadeliği severim yani elektrnik maximum olursa teçsşzat fazla olursa her makine için arıza oranı 1 kat daha fazla olur diye düşünüyorum.(tabi kişsel düşüncem mesala 6515 jd ler var onlarda mimumun elektronik var)saygılar kardeşim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JOHN DEERE 5E SERİSİ(3 PİSTON) ORJ KABİNİN FOTOĞRAFLARI.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt