PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5m ve 5R serileri hakkında bilgi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ferhat suat" data-source="post: 404032" data-attributes="member: 32803"><p><strong>Ynt: John Deere 5m ve 5R serileri hakkında bilgi ?</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar yorumları okudum ama herkes bir fikirde buluşmuyo Çin denilen ülke herzaman şu bilinmeliki alım gücüne göre mal üretir Ondan dolayı John deere gibi bir firmaya mal üretmesi kötü olacağı anlamına gelmez vede zaten John deere markası bir amerikan markasıdır.Ben bilgisayar işiylede meşgul oluyorum dünyanın en iyi kaliteli markası İntelin donanımlarında hep çinyazıyo neden çünki herifler bu işi yani iş gücünü ucuza yapıyolar. Arkadaşımızın birtanesi Hidrolik kaldırma sorunu na yorum yapmış bizim burada da TD 65 D aldılar adamlar 5 ay boyunca yakıt pompası sorunuyla uğraştılar sonunda geldi adamlar değiştirdi sorun bitti</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ferhat suat, post: 404032, member: 32803"] [b]Ynt: John Deere 5m ve 5R serileri hakkında bilgi ?[/b] Arkadaşlar yorumları okudum ama herkes bir fikirde buluşmuyo Çin denilen ülke herzaman şu bilinmeliki alım gücüne göre mal üretir Ondan dolayı John deere gibi bir firmaya mal üretmesi kötü olacağı anlamına gelmez vede zaten John deere markası bir amerikan markasıdır.Ben bilgisayar işiylede meşgul oluyorum dünyanın en iyi kaliteli markası İntelin donanımlarında hep çinyazıyo neden çünki herifler bu işi yani iş gücünü ucuza yapıyolar. Arkadaşımızın birtanesi Hidrolik kaldırma sorunu na yorum yapmış bizim burada da TD 65 D aldılar adamlar 5 ay boyunca yakıt pompası sorunuyla uğraştılar sonunda geldi adamlar değiştirdi sorun bitti [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere 5m ve 5R serileri hakkında bilgi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt