PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE 60C 4 WD NASIL?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 634369" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE 60C 4 WD NASIL?</strong></p><p></p><p>valla sizin isler tam olarak ney acaba ve gerek forumdsn gerek yoremizden gerek de cevremden bircok kullanan abim var hepsi memnun zekariya abi var zeko3737 taskoprulu o da cok memnun 5625 ile 5403 u var fikri abi var elazig altin cevre koyunden 250 donum kuru tarim yapior 5065e si var onda cok memnun yani benim 5065e sinifinda goremyecegi is yok gibi gecen 10 donum tarla vardi arkadasin orayi surdum bag icin yapilan gul is 9 lu patlatmayla 10 numara idi cekiside yani bu traktorlerin neresinden memnun degiller anlamadim benim gozumde tek eksigi 4 vites o lsa iyi olur ama genede cok ihtiyac duymuyorum gerek sanziman gerek saglamlik cekis ve konfor yonunden memnuz jd yi ise amca oglum baii diye almadik test ettik begendik o yuzden aldi ve bizim yorede cok tuttu memnuniyet yuzde 95 diyebilirim.ama su kaniya varmanizi isterim bana bi ara baii demislerdi ben o zaman uyeligi kapatip baska uyelik acabilirdim. ama yalanla dolanla isim olmadigini sipatladim yani burda ali veli ne kadar yalanci deilse bende o kadar yalanci degilim saygilar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 634369, member: 46081"] [b]Ynt: JOHN DEERE 60C 4 WD NASIL?[/b] valla sizin isler tam olarak ney acaba ve gerek forumdsn gerek yoremizden gerek de cevremden bircok kullanan abim var hepsi memnun zekariya abi var zeko3737 taskoprulu o da cok memnun 5625 ile 5403 u var fikri abi var elazig altin cevre koyunden 250 donum kuru tarim yapior 5065e si var onda cok memnun yani benim 5065e sinifinda goremyecegi is yok gibi gecen 10 donum tarla vardi arkadasin orayi surdum bag icin yapilan gul is 9 lu patlatmayla 10 numara idi cekiside yani bu traktorlerin neresinden memnun degiller anlamadim benim gozumde tek eksigi 4 vites o lsa iyi olur ama genede cok ihtiyac duymuyorum gerek sanziman gerek saglamlik cekis ve konfor yonunden memnuz jd yi ise amca oglum baii diye almadik test ettik begendik o yuzden aldi ve bizim yorede cok tuttu memnuniyet yuzde 95 diyebilirim.ama su kaniya varmanizi isterim bana bi ara baii demislerdi ben o zaman uyeligi kapatip baska uyelik acabilirdim. ama yalanla dolanla isim olmadigini sipatladim yani burda ali veli ne kadar yalanci deilse bende o kadar yalanci degilim saygilar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE 60C 4 WD NASIL?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt