PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
John Deere 6420 & Gallıgnanı 5190 Ot Bağlama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İskenderSacan" data-source="post: 1044861" data-attributes="member: 22226"><p>Gallignani piyasanın urunu olduğu için en çok o tutuluyor.bu işi ilk yapan markalardan.makinayı 15 yıllık bi sure zarfında piyasaya çok bağladık.ilk makinanız 97 den beri ve değiştirme gereği hiç duymadık.yerli piyasada son senelerde kendini geliştirdi paksan elibol vs bu markalarda iyi yerlere geldi fakat geç kaldılar.artık bu işin hızı kalmadı</p><p></p><p>Sağolasın Mustafa bu normal 5190 standart genişlikte.biz daha evvelden bakım yaptığımızda çekicilere uzunlama bi,şerit daha ekledik .makina hızlıda gitsede kaçırma sorunu olmuyor hiç.eğer senin dediğin sap yerde kalıyorsa aşağı indirmiyorlardır fazla.çoğunlukla dipte kalanlar ince ufalanmış saplar olduğu için almayabilir</p><p></p><p></p><p>Bir depoyla sonuna kadar hiç bağladım.evvelden bir günde 1680 civarı bağlamıştım en çok ondada depo yarımın biraz altındaydı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İskenderSacan, post: 1044861, member: 22226"] Gallignani piyasanın urunu olduğu için en çok o tutuluyor.bu işi ilk yapan markalardan.makinayı 15 yıllık bi sure zarfında piyasaya çok bağladık.ilk makinanız 97 den beri ve değiştirme gereği hiç duymadık.yerli piyasada son senelerde kendini geliştirdi paksan elibol vs bu markalarda iyi yerlere geldi fakat geç kaldılar.artık bu işin hızı kalmadı Sağolasın Mustafa bu normal 5190 standart genişlikte.biz daha evvelden bakım yaptığımızda çekicilere uzunlama bi,şerit daha ekledik .makina hızlıda gitsede kaçırma sorunu olmuyor hiç.eğer senin dediğin sap yerde kalıyorsa aşağı indirmiyorlardır fazla.çoğunlukla dipte kalanlar ince ufalanmış saplar olduğu için almayabilir Bir depoyla sonuna kadar hiç bağladım.evvelden bir günde 1680 civarı bağlamıştım en çok ondada depo yarımın biraz altındaydı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
John Deere 6420 & Gallıgnanı 5190 Ot Bağlama
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt