PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John deere 6420 kullananlar buyurun[emoji106]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="agusta80" data-source="post: 1263233" data-attributes="member: 3405"><p>6460 lara bakıyorum ilkertetik güzel makinalar bana uygun adlında ikinci elide hızlı[emoji106]</p><p>Baki yakıt çekiş fiyat konusunda zetor geçilmez zaten bunu biliyorum ben sıfır aldım pahalı aldım ve distribütörlüğü bitince çöp oldu bereket geri verebildik </p><p></p><p>Ada dakilere biliyorum baktım belki olur </p><p>124 iyi</p><p>106 arkadaşımındı zaten 700. Saatde</p><p>O</p><p>Ama gönül istiyor zetor aklım diyor john veya massey hayırlısı </p><p>Bu arada sizi sıkmıyor dimi bu muhabbet forumdan da biraz uzak kalmıştım maksat sohbet olsun [emoji102][emoji106]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agusta80, post: 1263233, member: 3405"] 6460 lara bakıyorum ilkertetik güzel makinalar bana uygun adlında ikinci elide hızlı[emoji106] Baki yakıt çekiş fiyat konusunda zetor geçilmez zaten bunu biliyorum ben sıfır aldım pahalı aldım ve distribütörlüğü bitince çöp oldu bereket geri verebildik Ada dakilere biliyorum baktım belki olur 124 iyi 106 arkadaşımındı zaten 700. Saatde O Ama gönül istiyor zetor aklım diyor john veya massey hayırlısı Bu arada sizi sıkmıyor dimi bu muhabbet forumdan da biraz uzak kalmıştım maksat sohbet olsun [emoji102][emoji106] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John deere 6420 kullananlar buyurun[emoji106]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt