PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Alıntılar)
JOHN DEERE 7830 ÖZEL ÜRETİM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI SALİH" data-source="post: 24672" data-attributes="member: 28"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE 7830 ÖZEL ÜRETİM</strong></p><p></p><p><span style="color: red">paylaşım için saol</span></p><p><span style="color: red">büyük motorların geneli 2. elde çok kaybediyor </span></p><p><span style="color: red">bu motor aşşa yukarı 200 hp 105 milyar </span></p><p><span style="color: red">benim elimde bu kadar para olsun ben gidipte almam nie bununla sürecek kadar arazim yok arazi az olduğu için bu bana ağır gelir 25 dönüm tarlaya bunu soksan anca mazot yakar sayı başlarında yarım saat oyalanırsın bunu almak için tek parça en aşşa 150 dönüm tarlan olacak</span></p><p><span style="color: red">galericilerde bunu biliyo ondan fiyatı düşük </span></p><p><span style="color: red">geçen bilader internette NH TM155 ilanı görmüş 55 milyar </span></p><p><span style="color: red">büyük motor pek satılmadığı için fiyatı bukadar düşük </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI SALİH, post: 24672, member: 28"] [b]Ynt: JOHN DEERE 7830 ÖZEL ÜRETİM[/b] [color=red]paylaşım için saol büyük motorların geneli 2. elde çok kaybediyor bu motor aşşa yukarı 200 hp 105 milyar benim elimde bu kadar para olsun ben gidipte almam nie bununla sürecek kadar arazim yok arazi az olduğu için bu bana ağır gelir 25 dönüm tarlaya bunu soksan anca mazot yakar sayı başlarında yarım saat oyalanırsın bunu almak için tek parça en aşşa 150 dönüm tarlan olacak galericilerde bunu biliyo ondan fiyatı düşük geçen bilader internette NH TM155 ilanı görmüş 55 milyar büyük motor pek satılmadığı için fiyatı bukadar düşük [/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Alıntılar)
JOHN DEERE 7830 ÖZEL ÜRETİM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt