PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Alıntılar)
John Deere 7930
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI SALİH" data-source="post: 121350" data-attributes="member: 28"><p><strong>Ynt: John Deere 7930</strong></p><p></p><p>936 Varioyu kullanma şansım oldu ama pek beğendiğim söylenemez...</p><p>tarlada tur attık 30 Kmden yukarı çıkamadım neden ? çünkü çok zıplıyor sanırım ön aks süspansiyonu çok hassas, 14.5 Ton ağırlığında ama ağırlığına göre çok zıplıyordu... bunu Trakkulüp Ankara buluşmasında da dile getirdim sitede bunlarıda yazmamı önerdiler yeri gelmişken söyleyim dedim...</p><p>bide sitede bi video vardı yanılmıyorsam AliPaşalıErkan göndermişti, 936 ve 8530 6lı döner kulak pullukla tarla sürüyordu ikiside 8 tekerliydi ve JDye oranla Fendt daha çok kastırıyordu...</p><p>bulabilirsem videolarını göndermeye çalışırım...</p><p>900 Vario serisi ağırlık dağılımı bence çok saçma... ağırlık dağılımı ön %40 arka %60 veya ön %60 arka %40 die bi tabir vardı... nasıl oluyo arka ve ön ağırlığı sökerek... bence çok saçma bu ön hidroliği bulunan bütün modellerde aşşa yukarı böyledir... önemli olan boş ağırlıkta ön %50 arka %50 olmasıdır... ön ağırlığı büyütürsen ağırlık dağılımıda değişir bu böyle bilinir ki zaten böyledir...</p><p>ha şunuda ekleyim ön aks ağırlık aktarmasıda çok düşük... çocuğun biri 936ya bindi ve şarampule uçurdu teknisyende motoru şarampulden çıkarttı, ama sağ ön teker aşırı havaya kalktı....</p><p></p><p>şimdilik aklıma gelenler bu kadar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI SALİH, post: 121350, member: 28"] [b]Ynt: John Deere 7930[/b] 936 Varioyu kullanma şansım oldu ama pek beğendiğim söylenemez... tarlada tur attık 30 Kmden yukarı çıkamadım neden ? çünkü çok zıplıyor sanırım ön aks süspansiyonu çok hassas, 14.5 Ton ağırlığında ama ağırlığına göre çok zıplıyordu... bunu Trakkulüp Ankara buluşmasında da dile getirdim sitede bunlarıda yazmamı önerdiler yeri gelmişken söyleyim dedim... bide sitede bi video vardı yanılmıyorsam AliPaşalıErkan göndermişti, 936 ve 8530 6lı döner kulak pullukla tarla sürüyordu ikiside 8 tekerliydi ve JDye oranla Fendt daha çok kastırıyordu... bulabilirsem videolarını göndermeye çalışırım... 900 Vario serisi ağırlık dağılımı bence çok saçma... ağırlık dağılımı ön %40 arka %60 veya ön %60 arka %40 die bi tabir vardı... nasıl oluyo arka ve ön ağırlığı sökerek... bence çok saçma bu ön hidroliği bulunan bütün modellerde aşşa yukarı böyledir... önemli olan boş ağırlıkta ön %50 arka %50 olmasıdır... ön ağırlığı büyütürsen ağırlık dağılımıda değişir bu böyle bilinir ki zaten böyledir... ha şunuda ekleyim ön aks ağırlık aktarmasıda çok düşük... çocuğun biri 936ya bindi ve şarampule uçurdu teknisyende motoru şarampulden çıkarttı, ama sağ ön teker aşırı havaya kalktı.... şimdilik aklıma gelenler bu kadar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Alıntılar)
John Deere 7930
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt