PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
John Deere 955 paletli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafakatırcı" data-source="post: 100876" data-attributes="member: 1604"><p><strong>Ynt: John Deere 955 paletli</strong></p><p></p><p>doyran,lı kardeşim belki biçerci arkadaşlarımıza tuhaf gelebilir ama 2007 nin eylül başları, manisa dan </p><p> bir dostumuza diyarbakır merkezden 1450 jd 2006 model . orjinal 6 sıralı mısır tablası ile beraber </p><p> gerçekten super makina mısır tablasının tarifini yapamam .</p><p> gelelim tuhaf olan konumuza. makina ve tabla aksamı jumbo tıra sarıldı ve uzun yolculuk başladı </p><p> diyarbakır urfa istikametine ilerlerken . dostum ne göreyim ana yolun kenarında 955 paletsiz lastik</p><p> tekerle . çeltik biçmezmi gözlerime inamadım . çeltikçi.liğin ne olduğunu çok iyi bilirim . çamur deryası </p><p> diyarbakır merkez pirinç.lik mevkii durduk baktık adam sanki buğday biçiyor </p><p> biçerciler adana ceyhanlı . doyranlı ismini bilmiyorum ama yaş ca senden çok büyüğüm . yaşım 58 </p><p> zaman zaman sana dostum kardeşim arkadaşım diyerek yazışmalarımız oluyor . </p><p> sitemizde çok genç kardeşlerimiz . neden se eski makinaları gördüğün de. hemen eliştiri başlıyor </p><p> neymiş zamanın makinasımış bu kardeşlerimizi çok kınıyorum cihaletine bırakıyorum .</p><p> avrupa da amerika da adamlar otun çöpün elli yıllık makina ve traktörü çıkarıp orjinal lığını bozmadan </p><p> tam revizyon yapıp turnuvalar düzenliyorlar . bizlerde tam tersi ya hurdacıya inat uğruna çürümeye </p><p> terketmeye . genç kardeşlerime sözüm . asla geçmişimizi unutmıyalım .</p><p> bütün çift ci ve biçerci arkadaşlarıma gönül dolusu selamlar kalın sağlıcakla</p><p> manisalı efsane biçerci mustafa *098*-...........................</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafakatırcı, post: 100876, member: 1604"] [b]Ynt: John Deere 955 paletli[/b] doyran,lı kardeşim belki biçerci arkadaşlarımıza tuhaf gelebilir ama 2007 nin eylül başları, manisa dan bir dostumuza diyarbakır merkezden 1450 jd 2006 model . orjinal 6 sıralı mısır tablası ile beraber gerçekten super makina mısır tablasının tarifini yapamam . gelelim tuhaf olan konumuza. makina ve tabla aksamı jumbo tıra sarıldı ve uzun yolculuk başladı diyarbakır urfa istikametine ilerlerken . dostum ne göreyim ana yolun kenarında 955 paletsiz lastik tekerle . çeltik biçmezmi gözlerime inamadım . çeltikçi.liğin ne olduğunu çok iyi bilirim . çamur deryası diyarbakır merkez pirinç.lik mevkii durduk baktık adam sanki buğday biçiyor biçerciler adana ceyhanlı . doyranlı ismini bilmiyorum ama yaş ca senden çok büyüğüm . yaşım 58 zaman zaman sana dostum kardeşim arkadaşım diyerek yazışmalarımız oluyor . sitemizde çok genç kardeşlerimiz . neden se eski makinaları gördüğün de. hemen eliştiri başlıyor neymiş zamanın makinasımış bu kardeşlerimizi çok kınıyorum cihaletine bırakıyorum . avrupa da amerika da adamlar otun çöpün elli yıllık makina ve traktörü çıkarıp orjinal lığını bozmadan tam revizyon yapıp turnuvalar düzenliyorlar . bizlerde tam tersi ya hurdacıya inat uğruna çürümeye terketmeye . genç kardeşlerime sözüm . asla geçmişimizi unutmıyalım . bütün çift ci ve biçerci arkadaşlarıma gönül dolusu selamlar kalın sağlıcakla manisalı efsane biçerci mustafa *098*-........................... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
John Deere 955 paletli
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt