PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere biçerdöverlere neden eskisi gibi rağbet yok ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 756963" data-attributes="member: 51323"><p><strong>Ynt: John Deere biçerdöverlere neden eskisi gibi rağbet yok ?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Güzelim benim makinayı aldığım sene sadece 1 ayda 6tane CX 740 satıldı Babaeski Mega Tarım sattı bu sadece benim bildiğim rakam Türk Traktörün diğer bayilerde sattıklarını yada Harman ticaretin sattıklarını saymıyorum... Trakya ' nın göbeğindesin Hayrabolu ' lusun çeltiğe giden CX 840 ları CX 8070leri görmüyor olamazsın. Kaldıki CR 9080 gibi bir makina bile ülkeye giriş yaptığında 3 tane birden sattı. W540 dediğin T serisi dahi olmayan orta altı segment makina millete nasıl kalın geliyor bunu anlamış değilim??? TC dediğin makina kırsal motorinlede çalışıyor sen kalkıpta Nahçivan mazotunu yada İran mazotunu bir CX te CS de yada bir Amerikan John Deere sinde Claas ' ta yakamazsın. TC olmasada bu ülkede çok sayıda clayson lar TX ler geldi geçti TC New Holland ' ın elindeki makinalardan sadece bir tanesi Clayson ' un yenisi. Sadece Mega Tarım ' ın bahçesinde 100 taneden fazla 2.el clayson makina vardı Kırşehir Konya iç anadolu bölgesindeki ege bölgesindeki clayson ' cuları saymıyorum veya milletin elinde tutup satmadıklarını saymıyorum. satılık piyasasına bakalım piyasaya en çok clayson ' larmı yoksa 955 veya 630 larmı sahip. ben seninle bunuda tartışmıyorum onca JD makina nereye gitti diyorum hayrı sayılır bir JD hayranı ve kullanıcısı varı nereye gitti diyorum bu arkadaşlar abiler makina severler bu soruyu JD cilere iletiyorum nereye kayboldular veya nereye transfer oldular diyorum. Ayrıca w540 ile CS 540 ı niye karşılaştıramıyorum anlamadım w540ın ne gibi CS 540 tan çıta üstü farkları var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 756963, member: 51323"] [b]Ynt: John Deere biçerdöverlere neden eskisi gibi rağbet yok ?[/b] Güzelim benim makinayı aldığım sene sadece 1 ayda 6tane CX 740 satıldı Babaeski Mega Tarım sattı bu sadece benim bildiğim rakam Türk Traktörün diğer bayilerde sattıklarını yada Harman ticaretin sattıklarını saymıyorum... Trakya ' nın göbeğindesin Hayrabolu ' lusun çeltiğe giden CX 840 ları CX 8070leri görmüyor olamazsın. Kaldıki CR 9080 gibi bir makina bile ülkeye giriş yaptığında 3 tane birden sattı. W540 dediğin T serisi dahi olmayan orta altı segment makina millete nasıl kalın geliyor bunu anlamış değilim??? TC dediğin makina kırsal motorinlede çalışıyor sen kalkıpta Nahçivan mazotunu yada İran mazotunu bir CX te CS de yada bir Amerikan John Deere sinde Claas ' ta yakamazsın. TC olmasada bu ülkede çok sayıda clayson lar TX ler geldi geçti TC New Holland ' ın elindeki makinalardan sadece bir tanesi Clayson ' un yenisi. Sadece Mega Tarım ' ın bahçesinde 100 taneden fazla 2.el clayson makina vardı Kırşehir Konya iç anadolu bölgesindeki ege bölgesindeki clayson ' cuları saymıyorum veya milletin elinde tutup satmadıklarını saymıyorum. satılık piyasasına bakalım piyasaya en çok clayson ' larmı yoksa 955 veya 630 larmı sahip. ben seninle bunuda tartışmıyorum onca JD makina nereye gitti diyorum hayrı sayılır bir JD hayranı ve kullanıcısı varı nereye gitti diyorum bu arkadaşlar abiler makina severler bu soruyu JD cilere iletiyorum nereye kayboldular veya nereye transfer oldular diyorum. Ayrıca w540 ile CS 540 ı niye karşılaştıramıyorum anlamadım w540ın ne gibi CS 540 tan çıta üstü farkları var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere biçerdöverlere neden eskisi gibi rağbet yok ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt