PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John deere hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="diomedes" data-source="post: 51265" data-attributes="member: 41"><p><strong>Ynt: John deere hakkında</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar,</p><p> John Deere traktörleri arazide kullandığınızda ve arkanızda uygun malzeme bulunduğunda yaptığı işe göre yakıtı normal diyebiliriz. Ama boş gezintide ve özellikle çok aşırı devirlerde kullanımda yakıt size yüksek gelebilir. Ayrıca bu akıllı yönetim sistemi ile ilgili bir yanlış anlama var diye düşünüyorum. Bu akıllı güç yönetimini mesela pulluk sürümünde kullanabiliyormusunuz bir araştırmak lazım. Benim bildiğim kadarıyla bu ekstra güç sistemi sadece kuyruk mili uygulamalrında ve yolda transport denilen birşeyler taşırken kullanılabiliyor. Bir çok markada da bu böyle olmalı diye düşünüyorum. Yani diyelim ki pullukla yer sürerken akıllı güç yönetimiyle 15 beygir ekstra güç sağlamanız pek mümkün değil ve uygun da değil diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diomedes, post: 51265, member: 41"] [b]Ynt: John deere hakkında[/b] Arkadaşlar, John Deere traktörleri arazide kullandığınızda ve arkanızda uygun malzeme bulunduğunda yaptığı işe göre yakıtı normal diyebiliriz. Ama boş gezintide ve özellikle çok aşırı devirlerde kullanımda yakıt size yüksek gelebilir. Ayrıca bu akıllı yönetim sistemi ile ilgili bir yanlış anlama var diye düşünüyorum. Bu akıllı güç yönetimini mesela pulluk sürümünde kullanabiliyormusunuz bir araştırmak lazım. Benim bildiğim kadarıyla bu ekstra güç sistemi sadece kuyruk mili uygulamalrında ve yolda transport denilen birşeyler taşırken kullanılabiliyor. Bir çok markada da bu böyle olmalı diye düşünüyorum. Yani diyelim ki pullukla yer sürerken akıllı güç yönetimiyle 15 beygir ekstra güç sağlamanız pek mümkün değil ve uygun da değil diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John deere hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt