PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere mi claas mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kemalakkan" data-source="post: 563444" data-attributes="member: 43724"><p><strong>Ynt: john deere mi claas mı</strong></p><p></p><p>Selamlar arkadaşlar Ben eskişehir CLASS BAYİSİNDE SATIŞ DANIŞMANIYIM Ünal GRUP MCCORNİC veCLASS Bölge bayisiyiz CLASS Orjinal ALMAN malıdır yani Servis konusunda sıkıntısı yok tabi joohn dere kadar yaygın olmadığından bi ön yargı ile yaklaşılmaktadır.Şunu Belirtmek isterim CLASS marka bi traktörün yada Biçerdöverin servise cok fazla ihtiyacı yoktur çünkü Alman malı olduklarından cok titiz işçilik ve teknelojiye sahiptirler kesinlikle kaliteden ödün verilmez bu markalarda tabi imkan meselesi sunuda belirtmek isterim traktör özellikle ağır sartlar için tasarlanmıstır arazide diğer traktörlerle 1 dönüm yer sürerken siz class marka traktörle 3 dönüm yeri bitirmiş olursunuz yakıt tasarrufu yüksek olan bi makinadır.Burdan tüm kullanıcılara saygılarımı sunuyor istediğiniz taktirde bilgi almak için telefon numaralarımı veriyorum </p><p></p><p>Kemal AKKAN</p><p>ESKİŞEHİR </p><p>ÜNAL GRUP</p><p>CLASS ve MCCORMİC bölge BAyisi</p><p>0222 227 27 28</p><p>0533 322 48 98</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kemalakkan, post: 563444, member: 43724"] [b]Ynt: john deere mi claas mı[/b] Selamlar arkadaşlar Ben eskişehir CLASS BAYİSİNDE SATIŞ DANIŞMANIYIM Ünal GRUP MCCORNİC veCLASS Bölge bayisiyiz CLASS Orjinal ALMAN malıdır yani Servis konusunda sıkıntısı yok tabi joohn dere kadar yaygın olmadığından bi ön yargı ile yaklaşılmaktadır.Şunu Belirtmek isterim CLASS marka bi traktörün yada Biçerdöverin servise cok fazla ihtiyacı yoktur çünkü Alman malı olduklarından cok titiz işçilik ve teknelojiye sahiptirler kesinlikle kaliteden ödün verilmez bu markalarda tabi imkan meselesi sunuda belirtmek isterim traktör özellikle ağır sartlar için tasarlanmıstır arazide diğer traktörlerle 1 dönüm yer sürerken siz class marka traktörle 3 dönüm yeri bitirmiş olursunuz yakıt tasarrufu yüksek olan bi makinadır.Burdan tüm kullanıcılara saygılarımı sunuyor istediğiniz taktirde bilgi almak için telefon numaralarımı veriyorum Kemal AKKAN ESKİŞEHİR ÜNAL GRUP CLASS ve MCCORMİC bölge BAyisi 0222 227 27 28 0533 322 48 98 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere mi claas mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt