PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere mi claas mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="b.ozyurt" data-source="post: 707168" data-attributes="member: 47"><p><strong>Ynt: john deere mi claas mı</strong></p><p></p><p>Claas traktörleri hakkında kaç kişi bu sitede tam olarak bişeyler biliyor ki beyler.Bu karşılaştırma ilk defa değil ayrıca.Claas ' ı her markayla sırayla kapıştırdınız.Jd bitti NH ' yle çakıştırdınız.Sonra Fendt.Sonra diğerleri.Herkes de az çok birşeyler salladı.Ya bi kere TC56 Medion serisine bin basar diyen bir adamdan ne beklenir ki.</p><p>John Deere yıllardır Türkiye ' de olan,piyasası oturmuş,kullanım oranı fazla olan bir marka şu anda.Üyelerimizden kime sorsanız John Deere traktörüne binmişliği,kullanmışlığı,bir fikri vardır.Bakın traktör piyasasından bahsediyorum sadece.Claas ise traktörleri çok uzak bir tarihte getirmedi Türkiye ' de.10 yıl var ya da yoktur.Ve mükemmel(!) distiribütörleri sayesinde traktör satışında problemleri var biraz.Kullanım oranı da az haliyle.Ve bu facebook ' ta veya Trakkulüpte Claas ' a yorum yapan çoğu arkadaşımız fotoğraflardan ve diğer çiftçi arkadaşlardan duydukları ve gördükleri bilgilerle fikir sahibi olmuş insanlar.Demek istediğim kısaca böyle tartışmalar hiç sağlıklı olmuyor bu koşullarda.</p><p></p><p>Şimdi kendi fikirlerimi de söylemek istiyorum.Traktör kategorisinde baktığımızda John Deere ' in farklı ülkelerde üretilmiş farklı versiyonları var.Bir kere Alman menşeili olmayanları Claas ile karşılaştıramazsınız bile.Birkaç yıldır var olan,arkadaşların bahsettiği 5R serileri kendi segmenti olan Axos ile karşılaştırıldığında John Deere daha iyi diye düşünüyorum.Axosları biraz geniş üretmişler ve iz aralarına giremiyorsunuz.Şanzıman konusu da pek seçenekli değil.5R serilerinde ikisi de uygun.Ve tabiki servis faktörü çok önemli.John Deerede parça ve bakım sorunu yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="b.ozyurt, post: 707168, member: 47"] [b]Ynt: john deere mi claas mı[/b] Claas traktörleri hakkında kaç kişi bu sitede tam olarak bişeyler biliyor ki beyler.Bu karşılaştırma ilk defa değil ayrıca.Claas ' ı her markayla sırayla kapıştırdınız.Jd bitti NH ' yle çakıştırdınız.Sonra Fendt.Sonra diğerleri.Herkes de az çok birşeyler salladı.Ya bi kere TC56 Medion serisine bin basar diyen bir adamdan ne beklenir ki. John Deere yıllardır Türkiye ' de olan,piyasası oturmuş,kullanım oranı fazla olan bir marka şu anda.Üyelerimizden kime sorsanız John Deere traktörüne binmişliği,kullanmışlığı,bir fikri vardır.Bakın traktör piyasasından bahsediyorum sadece.Claas ise traktörleri çok uzak bir tarihte getirmedi Türkiye ' de.10 yıl var ya da yoktur.Ve mükemmel(!) distiribütörleri sayesinde traktör satışında problemleri var biraz.Kullanım oranı da az haliyle.Ve bu facebook ' ta veya Trakkulüpte Claas ' a yorum yapan çoğu arkadaşımız fotoğraflardan ve diğer çiftçi arkadaşlardan duydukları ve gördükleri bilgilerle fikir sahibi olmuş insanlar.Demek istediğim kısaca böyle tartışmalar hiç sağlıklı olmuyor bu koşullarda. Şimdi kendi fikirlerimi de söylemek istiyorum.Traktör kategorisinde baktığımızda John Deere ' in farklı ülkelerde üretilmiş farklı versiyonları var.Bir kere Alman menşeili olmayanları Claas ile karşılaştıramazsınız bile.Birkaç yıldır var olan,arkadaşların bahsettiği 5R serileri kendi segmenti olan Axos ile karşılaştırıldığında John Deere daha iyi diye düşünüyorum.Axosları biraz geniş üretmişler ve iz aralarına giremiyorsunuz.Şanzıman konusu da pek seçenekli değil.5R serilerinde ikisi de uygun.Ve tabiki servis faktörü çok önemli.John Deerede parça ve bakım sorunu yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deere mi claas mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt