PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE Mİ FENDT Mİ?????
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="condere" data-source="post: 631137" data-attributes="member: 20144"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE Mİ FENDT Mİ?????</strong></p><p></p><p>Ya Allah aşkına benmi bu işi bilmiyorum sizmi sadece olaya Türkiye çapında bakıyorsunuz fanatik diyen arkadaşlar facade jd yi beğenen tam 1,5 milyon kişi var. fendt nin kaç 80 bin.honda nın toyatanın bile okadar beğeneni yok gerisini siz hesap edin dünyada ne kadar jd hayranı olduğunu. Peki jd günde argeye ne harcıyor 2 milyon dolar senede 1 milyar dolar peki fendt birakin argeyi bir senede bu kadar kazanabiliyormu onuda araştırın.Bu makina Alman malı almanyada jd birinci İngilterede jd birinci sırada.Almanlar mı bu işi bilmiyor yada bizimkilermi anlamadım lütfen arkadaşlar bana laf söylücek adam önce araştırsın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="condere, post: 631137, member: 20144"] [b]Ynt: JOHN DEERE Mİ FENDT Mİ?????[/b] Ya Allah aşkına benmi bu işi bilmiyorum sizmi sadece olaya Türkiye çapında bakıyorsunuz fanatik diyen arkadaşlar facade jd yi beğenen tam 1,5 milyon kişi var. fendt nin kaç 80 bin.honda nın toyatanın bile okadar beğeneni yok gerisini siz hesap edin dünyada ne kadar jd hayranı olduğunu. Peki jd günde argeye ne harcıyor 2 milyon dolar senede 1 milyar dolar peki fendt birakin argeyi bir senede bu kadar kazanabiliyormu onuda araştırın.Bu makina Alman malı almanyada jd birinci İngilterede jd birinci sırada.Almanlar mı bu işi bilmiyor yada bizimkilermi anlamadım lütfen arkadaşlar bana laf söylücek adam önce araştırsın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE Mİ FENDT Mİ?????
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt